NBA

NBA: Ο Άνταμ Σίλβερ έπεισε τον Ντρέιμοντ Γκριν να μην αποσυρθεί από το μπάσκετ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2023 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έφτασε πολύ κοντά στο να παρατήσει το μπάσκετ, μετά την τελευταία τιμωρία του από το NBA, όμως ο Κομισάριος της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των Γουόριορς.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν παραδέχθηκε πως έφτασε κοντά στο να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το χτύπημά του κόντρα στον Γιουσούφ Νούρκιτς, την νέα τιμωρία που του επέβαλε το NBA και την έκταση που πήρε το θέμα στα ΜΜΕ και τα social media, λόγω των επαναλαμβανόμενων ατοπημάτων του. Ωστόσο, ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, ήταν εκείνος που τον συμβούλευσε να σκεφτεί πιο ψύχραιμα και τον έκανε να αναθεωρήσει.

"Του είπα 'Άνταμ, όλο αυτό είναι πολύ για μένα. Είναι πολύ. Έχει γίνει πολύ. Θα αποσυρθώ' και ο Άνταμ μου είπε 'Παίρνεις μία βιααστική απόφαση και δεν θα σε αφήσω να το κάνεις αυτό'. Είχαμε μία μαρκά και όμορφη συζήτηση. Με βοήθησε πολύ.

Είμαι ευγνώμων που αγωνίζομαι σε μία Λίγκα με έναν Κομισάριο όπως ο Άνταμ, που τον νοιάζει περισσότερο να σε βοηθήσει, παρά να σε πληγώσει, να σε βοηθήσει παρά να σε τιμωρήσει. Τον νοιάζουν οι παίκτες", ανέφερε ενδεικτικά ο αστέρας των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο "The Draymond Green Show".

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ