NBA

NBA: Ο "αναίσθητος" Σακίλ έκανε πλάκα ακόμη κι από το νοσοκομείο

NBA: Ο "αναίσθητος" Σακίλ έκανε πλάκα ακόμη κι από το νοσοκομείο

Μια φωτογραφία του Σακίλ Ο'Νιλ με ορό σε κρεβάτι κλινικής προκάλεσε αναπόφευκτη ανησυχία στον κόσμο του μπάσκετ. Μέχρι που ο ίδιος εξήγησε με άπλετο χιούμορ τον λόγο της εισαγωγής του.

Το χιούμορ του Σακίλ Ο'Νιλ είναι πολλές φορές αυτοαναφορικό και ποτέ του δεν δίστασε να κοροϊδέψει τον εαυτό του για ό,τι του έχει συμβεί. Η εισαγωγή του σε νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση ήταν άλλη μια αφορμή για να το κάνει.

Αναπόφευκτο ήταν η πρώτη ανάρτησή του από το νοσοκομείο να προκαλέσει έναν μικρό πανικό. Διότι στη φωτογραφία απεικονιζόταν ο ίδιος καλωδιωμένος και σε αναίσθητη κατάσταση, κρατώντας ένα κινητό τηλέφωνο στο δεξί χέρι.

Από τη λεζάντα της εικόνας θα έπρεπε κανείς να συμπεράνει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς ο Σακίλ απευθνόταν στους συνοδοιπόρους του στο Inside the NBA. Προκειμένου πάντως να διευκρινίσει τι ακριβώς είχε προηγηθεί, ο Σακίλ επανήλθε και μ' ένα επεξηγηματικό tweet ενημέρωσε ευχαριστώντας "όλους αυτούς που ανησύχησαν" ότι είναι καλά, καθώς "απλώς έκανα ανόρθωση γλουτών ή αλλιώς αντικατάσταση γοφού".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ