NBA

NBA, Ντουράντ: Το υπέροχο tribute VIDEO των Γουόριορς για τον All Star φόργουορντ, στο 1ο του ματς στο Σαν Φρανσίσκο από το 2019

NBA, Ντουράντ: Το υπέροχο tribute VIDEO των Γουόριορς για τον All Star φόργουορντ, στο 1ο του ματς στο Σαν Φρανσίσκο από το 2019
PRINTSCREEN

Ο Κέβιν Ντουράντ επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος των Γουόριορς στο Σαν Φρανσίσκο από το 2019 που αποχώρησε και το Γκόλντεν Στέιτ τον τίμησε με ένα πανέμορφο tribute VIDEO, μέσα σε αποθέωση.

Οι Γουόριορς χρειάστηκε να περιμένουν τέσσερα χρόνια για να τιμήσουν τον Κέβιν Ντουράντ. Τελικά, τα κατάφεραν πριν από το παιχνίδι με τους Σανς (νίκη με 108-104 του Φοίνιξ) στην πρεμιέρα της σεζόν 2023/24.

Ήταν το καλοκαίρι του 2019 όταν ο Ντουράντ αποχώρησε από τους Γουόριορς για χάρη των Νετς, έπειτα από μία απίθανη τριετία (2016-2019), όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2017, 2018) και ισάριθμα βραβεία MVP των τελικών του NBA, αλλά και μία πορεία μέχρι τους τελικούς του 2019, όπου και τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη αχίλλειου τένοντα). Στα τέσσερα χρόνια που ακολούθησαν, ο "KD" δεν έπαιξε ποτέ κόντρα στους Γουόριορς στο Σαν Φρανσίσκο λόγω διάφορων τραυματισμών. Αυτό όμως άλλαξε στο πρώτο ματς της φετινής σεζόν.

Ο Ντουράντ επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο γήπεδο που δοξάστηκε - ως παίκτης των Σανς πλέον - και οι Γουόριορς τον τίμησαν πριν από το παιχνίδι με ένα υπέροχο tribute VIDEO, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ