ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

NBA: Ντουράντ και Χάρντεν προπονήθηκαν μαζί στη Βαρκελώνη και "φούντωσαν" τις φήμες για Σίξερς

NBA: Ντουράντ και Χάρντεν προπονήθηκαν μαζί στη Βαρκελώνη και "φούντωσαν" τις φήμες για Σίξερς
AP PHOTO/ADAM HUNGER

Την ώρα που το όνομα του Κέβιν Ντουράντ έχει συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες με τους Σίξερς, η κοινή του προπόνηση με τον σταρ της Φιλαντέλφια, Τζέιμς Χάρντεν στη Βαρκελώνη, "έβαλε φωτιά" στα σενάρια επανασύνδεσης των δύο.

Τη σεζόν 2022/22 συνυπήρξαν στους Μπρούκλιν Νετς, με τον Τζέιμς Χάρντεν ωστόσο να αποχωρεί για χάρη των Σίξερς. Η Φιλαντέλφια ωστόσο αποτελεί πιθανό προορισμό και για τον Κέβιν Ντουράντ του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί τελευταία με τους Σίξερς, με την ομάδα να σκέφτεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του μέσω ανταλλαγής.

Μερικές ημέρες μετά από την κοινή τους παρουσία στη συναυλία του Τράβις Σκοτ στο Λονδίνο (εκεί όπου τα... έσπασαν μαζί με τον γνωστό performer) ο φακός τούς έπιασε να προπονούνται μαζί στη Βαρκελώνη.

@urihoops Kevin Durant y James Harden en Barcelona… Kd ficha por los Sixers? #nba #harden #kevindurant #kd #breakingnews ♬ Tyler Herro (Instrumental) - Diamond Audio

Αυτά τα πλάνα φούντωσαν τις φήμες για επανασύνδεση των δύο, αυτή τη φορά όμως στους Σίξερς. Όπως αναφέρει και η δημοσιογράφος του ESPN, Ραμόνα Σέλμπουρν, οι δύο πρώην συμπαίκτες έχουν φτιάξει ξανά τις σχέσεις τους παρά την αποχώρηση του "Μούσια" από το Μπρούκλιν, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεργαστούν ξανά σε νέα ομάδα.

Μάλιστα ο Ντουράντ είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη των Νετς να προβεί σε δραστικές αλλαγές και να διώξει τους Στιβ Νας και Σον Μαρκς προκειμένου να παραμείνει ο ίδιος, μία προσπάθεια που απέτυχε καθώς ο ισχυρός άντρας της ομάδας στήριξε τους δύο.

TAGS ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ