NBA

NBA: Ντουράντ και Χάρντεν γλέντησαν σε συναυλία του Τράβις Σκοτ στο Λονδίνο

NBA: Ντουράντ και Χάρντεν γλέντησαν σε συναυλία του Τράβις Σκοτ στο Λονδίνο
PRINTSCREEN

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Τζέιμς Χάρντεν αποφάσισαν να περάσουν χρόνο μαζί και μάλιστα με... βροντερό τρόπο, αφού γλέντησαν παρέα σε συναυλία του Τράβις Σκοτ και στην συνέχεια πήγαν μαζί στα παρασκήνια για να τον αποθεώσουν.

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ακόμα φίλοι. Όχι πως το αμφισβήτησε ποτέ κανείς αυτό παρά την ανταλλαγή του δεύτερους στους Σίξερς στα μέσα της περασμένης σεζόν. Απλώς, αν για κάποιο λόγο υπήρχε αμφιβολία, σίγουρα... εξαφανίστηκε.

Οι δύο σταρ του NBA βρέθηκαν παρέα σε συναυλία του Τράβις Σκοτ στο Λονδίνο, με VIDEO να τους δείχνει να περνάνε πολύ καλά, απολαμβάνοντας την στιγμή.

Ένα άλλο VIDEO μάλιστα που ανέβασε η σύντροφος του γνωστού ράπερ, Κάιλ Τζένερ, δείχνει τους δύο NBAερς στα παρασκήνια με σαμπάνιες να αποθεώνουν τον Σκοτ, ο οποίος πανηγύριζε μαζί τους, σε μία εξαιρετικά φορτισμένη στιγμή. Ο λόγος της συναισθηματικής φόρτισης τους Σκοτ; Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνισή του μετά την τραγωδία σε συναυλία του στο Τέξας τον περασμένο Νοέμβριο, όταν 10 άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία λόγω συσσώρευσης κόσμου.

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ