NBA

NBA, Ντουράντ για τον λόγο που απαντάει στα social media στους haters: "Το μίσος με οδηγεί, η πολλή αγάπη θα σε σκοτώσει"

Ο Κέβιν Ντουράντ στο παιχνίδι των Σανς με τους Θάντερ
Ο Κέβιν Ντουράντ στο παιχνίδι των Σανς με τους Θάντερ AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Ο Κέβιν Ντουράντ... ξαναχτύπησε στο twitter απαντώντας σε σχόλια που έγιναν, λέγοντας ότι ο λόγος που προτιμάει να απαντάει στους haters και όχι στους θαυμαστές του είναι επειδή το μίσος του δίνει έξτρα κίνητρο.

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έχει κρύψει ποτέ ότι του αρέσει να τρολάρει κόσμο μέσω twitter. Μέχρι και burner account είχε φτιάξει κάποια στιγμή. Έπειτα από καιρό αποφάσισε να πει γιατί το κάνει όλο αυτό: Παίρνει κίνητρο.

Μετά την ανταλλαγή του Μπράντλι Μπιλ στους Σανς αρκετοί σχολίασαν ότι ο Ντουράντ θα ακολουθήσει για ακόμα μία φορά τον εύκολο δρόμο, όπου ενώνει τις δυνάμεις του με άλλους σταρ, κάτι που ο ίδιος δεν άφησε ασχολίαστο.

Αφορμή αποτέλεσε το σχόλιο ενός χρήστη του twitter, που έγραψε: "Δεν έχεις σεβασμό για το παιχνίδι. Χρησιμοποίησες το άθλημα που αγαπάω για προσωπικό όφελος. Κάθε φορά που βρήκες εμπόδια έτρεξες να ξεφύγεις. Οι Θεοί του μπάσκετ δεν το εγκρίνουν αυτό και οι πραγματικοί φίλοι του NBA δεν σε σέβονται".

Ο Ντουράντ τότε απάντησε άμεσα, γράφοντας ότι "Λοιπόν, είναι καλό ότι σε λίγα χρόνια θα αποσυρθώ και θα μπορείς να απολαύσεις πάλι το παιχνίδι που αγαπάς".

Τότε ήταν που ένας θαυμαστής του All Star φόργουορντ τον ρώτησε: "KD γιατί πάντα εστιάζεις στους haters και δεν απαντάς στους θαυμαστές σου; Απάντα μου σε παρακαλώ". Με τον Ντουράντ να απαντάει: "Το μίσος με οδηγεί. Η πολλή αγάπη θα σε σκοτώσει".

Δείτε τον διάλογο του Ντουράντ στο twitter:

Ο διάλογος του Ντουράντ με χρήστες του twitter
Ο διάλογος του Ντουράντ με χρήστες του twitter PRINTSCREEN
TAGS NBA ΗΠΑ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ