ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

NBA, Ντουράντ για την ηγετική του προσωπικότητα: "Είμαι ένας υπάλληλος και ένας παίκτης στην ομάδα όπως οι άλλοι"

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ © 2022 JOHN MINCHILLO/AP IMAGES

Ο Κέβιν Ντουράντ "χτύπησε ξανά" στο Twitter και απάντησε σε αρκετά μηνύματα του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στην ηγετική του συμπεριφορά και προσωπικότητα στους Νετς και στις ομάδες που αγωνίζεται.

Διάλογο με τους διαδικτυακούς του φίλους ( ή μη) στο Twitter άνοιξε για ακόμα μία φορά ο Κέβιν Ντουράντ. Ο σταρ των Νετς αναφέρθηκε σε θέματα ηγετικής συμπεριφοράς (leadership) ενώ σχολίασε το αν παίρνει αποφάσεις την ομάδα στην οποία θα βρεθεί. Ο Ντουράντ έχει κριθεί αρκετές φορές για το πόσο ενεργός είναι ο ρόλος του στην λήψη αποφάσεων ωστόσο ο ίδιος κράτησε χαμηλά την μπάλα.

"Είμαι ένας υπάλληλος και ένας παίκτης στην ομάδα όπως οι άλλοι. Μερικές φορές βγαίνω μπροστά και λέω την άποψή μου, άλλες όχι. Το κύριο μήνυμα και η απόφαση παίρνεται από τον προπονητή", ανέφερε ο Ντουράντ όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη.

Μάλιστα, επειδή το αν ο Ντουράντ είναι ηγετική προσωπικότητα στο παρκέ (και εκτός αυτού) ή όχι, έχει αμφισβητηθεί και συζητηθεί αρκετά ο ίδιος απάντησε ρίχνοντας μία ιδέα στο τραπέζι. "Νομίζω πρέπει να μου βάλουν μικρόφωνα σε ένα παιχνίδι και να δείξω τον εαυτό μου ώστε να μπορώ να αλλάξω το τι λέγεται".

Μάλιστα ο KD δεν δίστασε να διαφωνήσει με τις απόψεις όσων δεν ήταν κοντά στα "πιστεύω του" αλλά και να ειρωνευτεί λίγο αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ειδήμονες. "Για πες λοιπόν, ποια είναι η νοοτροπία μου και η προσέγγισή μου;" , απάντησε σε έναν χρήστη.

TAGS ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ