NBA

NBA, Ντουράντ για Γουεμπανιαμά: "Θα δημιουργήσει έναν διαφορετικό δρόμο από κάθε άλλου παίκτη που έχει παίξει ποτέ"

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά
Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά Ⓒ 2023 DARRYL WEBB/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Ντουράντ αποθέωσε τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά μετά τα όργια του Γάλλου στην νίκη των Σπερς επί των Σανς, δηλώνοντας ότι το Νο1 του NBA Draft 2023 θα έχει μία πορεία διαφορετική από κάθε άλλου παίκτη που έχει αγωνιστεί στο NBA.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά τρέλανε κόσμο, αφού ισοπέδωσε τους Σανς στην νίκη των Σπερς στο Φοίνιξ σταματώντας στους 38 πόντους. Απολύτως λογικά, αποθεώθηκε μετά το ματς, με τον Κέβιν Ντουράντ να στάζει μέλι για τον αντίπαλό του.

Ο σταρ των Σανς ρωτήθηκε κατά πόσο βλέπει ομοιότητες στο παιχνίδι του Γάλλου με το δικό του, απαντώντας ότι ενώ βλέπει κάποια κοινά σημεία, θεωρεί ότι ο Γουεμπανιαμά είναι κάτι διαφορετικό.

"Είναι ο εαυτός του. Καταλαβαίνω την σύγκριση επειδή είμαστε και οι δύο αδύνατοι και ξέρω ότι με έχει παρακολουθήσει, αλλά και άλλους σπουδαίους παίκτες, τους οποίους προσπαθεί να μιμηθεί. Έχει ενθουσιασμό επειδή παίζει απέναντί μας" ανέφερε αρχικά ο Ντουράντ, για να προσθέσει κλείνοντας: "Είναι όμως (σ.σ ο Γουεμπανιαμά) ο εαυτός του. Και θα δημιουργήσει τον δικό του δρόμο στο NBA, διαφορετικό από κάθε άλλου παίκτη που έχει παίξει ποτέ".

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ