NBA

NBA: ΝτεΡόζαν και Μπρουκς ήρθαν στα χέρια και αποβλήθηκαν στο Ρόκετς - Μπουλς

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν
Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν Ⓒ 2024 RANDALL BENTON/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημη στιγμή στον αγώνα των Ρόκετς με τους Μπουλς, αφού ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Τζέιλεν Γκριν και στην συνέχεια ήρθε στα χέρια με τον Ντίλον Μπρουκς, με αποτέλεσμα οι δυο τους να αποβληθούν.

Οι Ρόκετς λύγισαν με 127-117 τους Μπουλς, ωστόσο το παιχνίδι σημαδεύτηκε από μία φάση στην 3η περίοδο, που οδήγησε στην αποβολή των ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και του Ντίλον Μπρουκς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ΝτεΡόζαν εκνευρίστηκε επειδή σε συνεχόμενες φάσεις οι διαιτητές δεν του έδωσαν φάουλ, με αποτέλεσμα να κάνει ένα σκληρό φάουλ στον Τζέιλεν Γκριν, πετώντας στο παρκέ τον γκαρντ των Ρόκετς. Ο Μπρουκς όμως τότε εκνευρίστηκε και πήγε προς τον σταρ των Μπουλς, ο οποίος γυρίζοντας του έδωσε αγκωνιά στο σαγόνι, με τους δυο τους να έρχονται στα χέρια και να τους χωρίζουν οι συμπαίκτες τους.

Όταν ηρέμησε η κατάσταση, οι διαιτητές αποφάσισαν να αποβάλλουν τον ΝτεΡόζαν με flagrant 2 - όχι όμως λόγω του σκηνικού με τον Μπρουκς, αλλά για το φάουλ στον Γκριν - ενώ απέβαλλαν και τον Μπρουκς, αφού τον χρέωσαν με την δεύτερη τεχνική ποινή του.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ