NBA

NBA, Ντάλας Μάβερικς: Ο Λούκα Ντόντσιτς βγήκε εκτός εαυτού με φίλαθλο των Φοίνιξ Σανς

NBA, Ντάλας Μάβερικς: Ο Λούκα Ντόντσιτς βγήκε εκτός εαυτού με φίλαθλο των Φοίνιξ Σανς

Ένα σχόλιο που άκουσε από φίλαθλο των Φοίνιξ Σανς στον δρόμο για τα αποδυτήρια του Footprint Center έκανε έξαλλο τον Λούκα Ντόντσιτς, σε τέτοιο βαθμό που κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου.

Η ατμόσφαιρα στα γήπεδα του ΝΒΑ μπορεί να απέχει πολύ από αυτή που βλέπουμε/συναντάμε στην Ευρώπη, πλην όμως υπάρχουν περιπτώσεις που οι φίλαθλοι -και στις ΗΠΑ- ξεφεύγουν. Μία τέτοια εκτυλίχθηκε στο ημίχρονο του αγώνα των Φοίνιξ Σανς με τους Ντάλας Μάβερικς, όταν φίλος των γηπεδούχων είπε κάτι στον Λούκα Ντόντσιτς, με αποτέλεσμα να τον εξοργίσει.

Μόλις αντιλήφθηκε το περιεχόμενο των λεγομένων του, ο σούπερ σταρ του Ντάλας αντέδρασε και γύρισε εμφανώς εκνευρισμένος προς την πλευρά του, ανοίγοντας διάλογο. Η άμεση παρέμβαση των ανθρώπων της ομάδας του έσβησε όμως πολύ γρήγορα τη φωτιά που πήγε να ανάψει. Πλην όμως, ο Λούκα Ντόντσιτς αναφέρθηκε στο γεγονός μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

"Έλεγε κάποια εξοργιστικά πράγματα. Δεν θα το επαναλάβω. Πολλοί φίλαθλοι λένε διάφορα γιατί ξέρουν πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αν ήταν κάτι φυσιολογικό (αυτό που είπε), ούτε που θα γυρνούσα να τον κοιτάξω γιατί δεν θα με απασχολούσε. Αλλά κάποιες φορές, έχεις κακή διάθεση και ακούς να λένε κάποια άσχημα πράγματα. Είναι λογικό αυτό, είμαστε άνθρωποι και είναι φυσιολογικό να τρελαίνεσαι" είπε χαρακτηριστικά ο Λούκα Ντόντσιτς στην press conference μετά το φινάλε του Game 2 στην Αριζόνα.

TAGS NBA ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ