NBA

NBA, Ντάλας Μάβερικς: Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν προλαβαίνει το Game 1 με τους Γιούτα Τζαζ

Dallas Mavericks guard Luka Doncic handles the ball during an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers, Friday, April 8, 2022, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Dallas Mavericks guard Luka Doncic handles the ball during an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers, Friday, April 8, 2022, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez) © 2022 TONY GUTIERREZ / AP PHOTO

Το πρόβλημα στην αριστερή γάμπα αποδεικνύεται αρκετό προκειμένου να κρατήσει τον Λούκα Ντόντσιτς εκτός από το Game 1 με τους Γιούτα Τζαζ.

Οριστική είναι πλέον η απουσία του Λούκα Ντόντσιτς από το Game 1 των Ντάλας Μάβερικς με τους Γιούτα Τζαζ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 23χρονος γκαρντ στην αριστερή γάμπα δεν έχει υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να δουλεύει -μαζί με το ιατρικό επιτελείο- προκειμένου να είναι έτοιμος στους αγώνες που έπονται του πρώτου.

Ο Τζέισον Κιντ είναι μεταξύ αυτών που προσδοκά σε καλύτερα νέα τις προσεχείς ημέρες αφού είναι σαφές πως το Ντάλας χάνει ένα μεγάλο μέρος της δυναμικής του, όποτε δεν έχει τον Λούκα Ντόντσιτς στο rotation.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ