NBA

NBA, Νικς: Φόβοι ότι ο Ραντλ θα χάσει την σεζόν

Ο Τζούλιους Ραντλ
Ο Τζούλιους Ραντλ © 2023 WILFREDO LEE/AP IMAGES

Ο τραυματισμός του Τζούλιους Ραντλ στον ώμο (εξάρθρωση) έχει ως αποτέλεσμα οι Νικς να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού εκφράζονται φόβοι ότι ενδεχομένως να χρειαστεί επέμβαση, κάτι που - αν επιβεβαιωθεί - σημαίνει ότι πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Τζούλιους Ραντλ υπέστη εξάρθρωση δεξιού ώμου στον τελευταίο αγώνα των Νικς (κόντρα στους Χιτ) και πλέον οι Νεοϋορκέζοι απλώς ελπίζουν ότι θα αποφύγουν το χειρότερο δυνατό σενάριο: Να πορευτούν μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς τον σταρ τους.

Ο Ραντλ - ο οποίος είναι αριστερόχειρας - αναμένεται να μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες. Αν ωστόσο τελικά χρειαστεί επέμβαση, τότε ο χρόνος αποθεραπείας του μπορεί να φτάσει τους 4-6 μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι Νικς έχουν θέσει εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς και τον Μίτσελ Ρόμπινσον, αν και υπάρχει η ελπίδα ότι ίσως ο βασικός σέντερ της ομάδας θα προλάβει να είναι έτοιμος στα playoffs. Σε περίπτωση βέβαια που ο Ραντλ τελικά τεθεί εκτός για φέτος, τότε η πρόκριση στα playoffs θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους Νικς.

Την φετινή σεζόν ο Ραντλ έχει 24 πόντους, 9.2 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ