NBA

NBA, Νετς: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τον Μπεν Σίμονς, εκτός για ακόμα 2 εβδομάδες

Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Νετς
Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μπεν Σίμονς συνεχίζει να κουβαλάει τον δικό του σταυρό, με τους Νετς να ανακοινώνουν ότι ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ θα μείνει εκτός δράσης για ακόμα δύο εβδομάδες λόγω των ενοχλήσεων στην μέση που τον έχουν αφήσει στα... πιτς από τις 6 Νοεμβρίου.

Αυτό που ξεκίνησε σαν απλές ενοχλήσεις στην μέση εξελίχθηκε τελικά σε μία γνώριμη κατάσταση για τον Μπεν Σίμονς: Μία απουσία εβδομάδων από τα παρκέ, αφού τελικά ο Αυστραλός έχει ένα πρόβλημα σε νεύρο στην μέση του, με αποτέλεσμα να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο ακόμα εβδομάδες. Σημειωτέον, έχει να αγωνιστεί από τις 6 Νοεμβρίου.

Ο Σίμονς δήλωσε το καλοκαίρι που αισθάνεται πλέον υγιής μετά την επέμβαση που έκανε στην μέση του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Το σώμα του ωστόσο άντεξε μόλις 6 αγώνες πριν τον προδώσει ξανά, με τους Νετς να εξακολουθούν να τον περιμένουν να επιστρέψει στην δράση.

Την φετινή σεζόν ο Σίμονς έχει 6.5 πόντους, 10.8 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής, παίζοντας κυρίως σε θέση φόργουορντ, αφού είναι σαφές ότι δεν βρίσκεται πλέον στο επίπεδο να αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ