NBA

NBA, Νερς για Χάρντεν: "Είτε έρθει, είτε δεν έρθει, εμείς θα προχωρήσουμε, τον περιμένω την Παρασκευή στον αγώνα"

Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Σίξερς
Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Νικ Νερς βρέθηκε - ξανά - στην άβολη θέση να πρέπει να εξηγήσει τι συμβαίνει με τον Τζέιμς Χάρντεν, με τον τεχνικό των Σίξερς να τονίζει πως ό,τι και να γίνει η ομάδα του θα προχωρήσει, όπως και ότι περιμε΄νει να δει τον "Μούσια" στο παρκέ στο φιλικό με τους Χοκς.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι... αδικαιολογήτως απών. Ο "Μούσιας" απέχει από τις προπονήσεις των Σίξερς εδώ και 4 ημέρες, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι βρίσκεται στο Χιούστον. Ο Νικ Νερς ωστόσο ξεκαθάρισε πως - ό,τι και να γίνει - αυτός σκοπεύει να πορευτεί με τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του.

"Είτε έρθει, είτε δεν έρθει, εμείς θα προχωρήσουμε" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νερς - εμφανώς πειραγμένος που συνεχίζεται η... Χαρντενιάδα, για να προσθέσει στην συνέχεια με νόημα ότι "εγώ ακόμα στηρίζομαι σε αυτό που μου είχε πει την τελευταία φορά που μιλήσαμε, ότι θα ανεβάσει ρυθμούς και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί την Παρασκευή (σ.σ κόντρα στους Χοκς σε φιλικό). Θα δούμε όμως πώς θα πάει".

Για την ιστορία, αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι Σίξερς θα έχουν για πρώτη φορά στην διάθεσή τους τον Τζοέλ Εμπίντ στο φιλικό με τους Χοκς, ελπίζοντας ότι δίπλα του στην αρχική πεντάδα θα είναι και ο Χάρντεν. Αν αυτό δεν συμβεί - και δεν δώσει ο "Μούσιας" μία κανονική δικαιολογία για την απουσία του - τότε η Φιλαντέλφεια θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, που λογικά θα ξεκινήσουν με ένα βαρύ πρόστιμο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ