NBA

NBA: Νέα μπλεξίματα με τον νόμο για τον Μάιλς Μπρίτζες

Ο Μάιλς Μπρίτζες με την φανέλα των Χόρνετς
Ο Μάιλς Μπρίτζες με την φανέλα των Χόρνετς Ⓒ 2022 RUSTY JONES/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μάιλς Μπρίτζες βρέθηκε εκ νέου στο επίκεντρο για λάθος λόγους, αφού σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψής του επειδή παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που του έχουν επιβληθεί προς την πρώην σύντροφό του.

Ο Μάιλς Μπρίτζες βρίσκεται πάλι σε δύσκολη θέση. Αυτό αναφέρει το ESPN, το οποίο υποστηρίζει ότι στον φόργουορντ των Χόρνετς αποδόθηκαν νέες κατηγορίες επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί έπειτα από τον συμβιβασμό που έκανε για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του και καταστροφή ξένης περιουσίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Μπρίτζες φέρεται να παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί ως προς την σύντροφό του (πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από αυτήν), με αποτέλεσμα να εκκρεμεί ένταλμα σύλληψής του από τις 2 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το NBA τιμώρησε με 30 αγώνες τον Μπρίτζες μετά την επιβεβαίωση ότι επήλθε συμβιβασμός με την πρώην σύντροφό του, στο πλαίσιο του οποίου ο φόργουορντ των Χόρνετς δεν παραδέχθηκε την ενοχή του (ούτε όμως διέψευσε το περιστατικό) και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια επιτήρηση.

Παράλληλα, ανάμεσα στις ποινές που του επιβλήθηκαν ήταν να μην έχει δικαίωμα πλησιάσει στα 100 μέτρα την πρώην σύντροφό του για 10 χρόνια, να παρακολουθήσει σεμινάριο 52 εβδομάδων για την βία εναντίον των γυναικών και σεμινάριο 52 εβδομάδων για την πατρότητα, να υποβάλλεται σε drug test μία φορά την εβδομάδα και να παρέχει 100 ώρες κοινωνικής εργασίας, ενώ δεν έχει το δικαίωμα να έχει όπλο στην κατοχή του.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν τα νέα μπλεξίματα του Μάιλς του Μπρίτζες με τον νόμο θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερη ποινή από το NBA. Για την ιστορία, ο φόργουορντ των Χόρνετς πρέπει να εκτίσει ακόμα 10 αγώνες τιμωρίας πριν επιστρέψει στην δράση.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ