NBA

NBA, Νάγκετς: Οι πρωταθλητές παρέλαβαν τα δακτυλίδια τους για το πρωτάθλημα του 2023

NBA, Νάγκετς: Οι πρωταθλητές παρέλαβαν τα δακτυλίδια τους για το πρωτάθλημα του 2023
PRINTSCREEN

Η αναμονή τελείωσε για τους πρωταθλητές Νάγκετς, οι οποίοι στην πρεμιέρα της σεζόν 2023/24 κόντρα στους Λέικερς παρέλαβαν τα δακτυλίδια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2023.

Η σεζόν 2023/24 του NBA ξεκίνησε όπως κάθε σεζόν. Με τους πρωταθλητές να παραλαμβάνουν τα δακτυλίδια τους στην πρεμιέρα. Για τους Ντένβερ Νάγκετς ο λόγος, οι οποίοι πριν από το παιχνίδι με τους Λέικερς (νίκη με 119-107) παρέλαβαν τα δακτυλίδια τους για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος και στην συνέχεια είδαν το banner να ανεβαίνει στην οροφή του γηπέδου τους.

"Η περσινή σεζόν ήταν απίστευτη. Έχουμε ένα δακτυλίδι. Θέλετε άλλο ένα; Πάμε να το πάρουμε" δήλωσε ο τεχνικός των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, κατά την διάρκεια της τελετής, με τον Άαρον Γκόρντον να προσθέτει πως "είναι σωστό από την στιγμή που η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε στο Ντένβερ, η φετινή να ξεκινάει στο Ντένβερ".

Κλείνοντας, ο Μαλόουν τα είπε όλα σε μερικές λέξεις: "Αυτό που είπαμε στην προετοιμασία είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως πλέον έχουμε έναν στόχο στην πλάτη μας κάθε βράδυ. Είμαστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Με την επιτυχία έρχεται και η ευθύνη να βγαίνουμε στο παρκέ και να τα δίνουμε όλα κάθε βράδυ"

Δείτε την όμορφη τελετή:

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ