NBA

NBA, Μπράουν για Βεζένκοβ: "Του είχα πει από την αρχή ήταν πως πρέπει να κερδίσει τον χρόνο συμμετοχής του"

NBA, Μπράουν για Βεζένκοβ: "Του είχα πει από την αρχή ήταν πως πρέπει να κερδίσει τον χρόνο συμμετοχής του"
2023 AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Μάικ Μπράουν δήλωσε μετά τον αγώνα των Κινγκς με τους Λείκερς ότι αυτό που είχε τονίσει στον Σάσα Βεζένκοβ από τις πρώτες συζητήσεις τους ήταν πως ο MVP της EuroLeague πρέπει να κερδίσει τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο Μάικ Μπράουν είχε δηλώσει μία ημέρα πριν από το φιλικό των Κινγκς με τους Λέικερς ότι δεν ξέρει αν ο Σάσα Βεζένκοβ θα είναι μέλος του ροτέισον και μετά τον ξεκίνησε στην βασική πεντάδα κόντρα στο Λ.Α. Λίγες στιγμές αργότερα, ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι κάνει ακόμα πολλές σκέψεις.

"Όταν είχα ερωτηθεί την τελευταία φορά, είπα απλώς την αλήθεια" δήλωσε αρχικά ο Μπράουν μετά το ματς με τους Λέικερς, για να προσθέσει: "Νομίζω ότι με ρωτήσατε τότε αν ο Σάσα είναι μέλος του ροτέισον αυτή την στιγμή. Και δεν ξέρω να απαντήσω. Νομίζω ότι ήταν δίκαιη ερώτηση, αλλά δεν ξέρω την απάντηση.

Ξέρω ότι ο Ντάβιον Μίτσελ θα είναι μέλος του ροτέισον, όπως και ο Μαλίκ Μονκ, ο Τρέι Λάιλς και ο Τζαβέιλ ΜακΓκί. Θα είναι ο Σάσα; Δεν ξέρω. Είχαμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι όταν ρωτήθηκα".

Ακολούθως ο Μπράουν πρόσθεσε ότι δεν είναι της φιλοσοφίας του να τάζει χρόνο συμμετοχής, ανεξάρτητα του πόσο πετυχημένος είναι ένας παίκτης σε άλλο περιβάλλον, καταλήγοντας: "Δεν είμαι ένας προπονητής που θα πει 'εντάξει, έκανε αυτά εκεί που ήταν ένας παίκτης, θα έρθει και θα παίζει 30 λεπτά'. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο παρκέ. Όταν προσπαθούσαμε να φέρουμε τον Βεζένκοβ εδώ, αυτή ήταν μία από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε. Του είπα ότι πρέπει να κερδίσει τον χρόνο συμμετοχής του".

TAGS NBA ΗΠΑ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ