NBA

NBA, Μπουλς: Νέο πρόβλημα με Λόνζο Μπολ, ανοιχτό να τεθεί εκτός για σεζόν

Ο Λόνζο Μπολ με την φανέλα των Μπουλς
Ο Λόνζο Μπολ με την φανέλα των Μπουλς Ⓒ 2021 PHELAN M. EBENHACK/ ASSOCIATED PRESS

Ο Λόνζο Μπολ είχε νέο πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα πλέον οι Μπουλς να σκέφτονται να τον θέσουν επίσημα εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Λόνζο Μπολ είναι εξαιρετικά πιθανό να μην πατήσει ξανά παρκέ την φετινή σεζόν. Την είδηση έκανε γνωστή το ESPN, αναφέροντας ότι ο γκαρντ των Μπουλς είχε νέο πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του στο αριστερό γόνατο, με τους "Ταύρους" να σκέφτονται να τον θέσουν επισήμως εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Μπολ αντιμετώπιζε πρόβλημα στον μηνίσκο, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί τον περασμένο Ιανουάριο να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, με το αρχικό χρονοδιάγραμμα επιστροφής του να ορίζεται στις 6-8 εβδομάδες. Πριν από περίπου 15 μέρες ωστόσο έγινε γνωστό ότι είχε ένα πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει έκτοτε ξεκάθαρο πλάνο επιστροφής. Πλέον, είναι κάτι παραπάνω από ανοιχτό να ξαναπατήσει παρκέ την... σεζόν 2022/23.

Την φετινή σεζόν ο Μπολ έχει 13 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο με 42.3% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο έχει αγωνιστεί σε μόλις 35 παιχνίδια.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ