ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ NBA

NBA, Μπουλς: Πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του Λόνζο Μπολ, άγνωστο πότε θα επιστρέψει

Ο Λόνζο Μπολ
Ο Λόνζο Μπολ © 2022 TIM HEITMAN / AP IMAGES

Ο Λόνζο Μπολ εξακολουθεί να μην έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο, με τους Μπουλς να ανακοινώνουν ότι θα σταματήσει το τρέξιμο για 10 ημέρες έπειτα από ένα πισωγύρισμα στην θεραπεία του. Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Ο Λόνζο Μπολ παραμένει στα... πιτς για τους Μπουλς. Κατά τα φαινόμενα μάλιστα, είναι άγνωστο το πότε θα πατήσει ξανά παρκέ, αφού υπήρξε ένα πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του.

Όπως ανακοίνωσαν οι Μπουλς, ο ταλαντούχος γκαρντ θα συνεχίσει να γυμνάζεται ατομικά, ωστόσο για δέκα ημέρες θα πρέπει να σταματήσει το τρέξιμο, αφού το αριστερό του γόνατο δεν είναι έτοιμο ακόμα. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι το αρχικό χρονοδιάγραμμα επιστροφής του που είχε τεθεί μετά την επέμβαση στο γόνατο (αρθροσκόπηση) τον περασμένο Ιανουάριο - το οποίο είχε οριστεί στις 6-8 εβδομάδες - δεν ισχύει πλέον.

Την φετινή σεζόν ο Μπολ έχει 13 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο με 42.3% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο έχει αγωνιστεί σε μόλις 35 παιχνίδια.

TAGS ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ NBA NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ