NBA

NBA: Μπογκντάνοβιτς και Σνάιντερ ήρθαν μούρη με μούρη στον πάγκο των Χοκς

NBA: Μπογκντάνοβιτς και Σνάιντερ ήρθαν μούρη με μούρη στον πάγκο των Χοκς
PRINTSCREEN

Απίστευτο σκηνικό στον αγώνα των Χοκς με τους Μπουλς, με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να έχει έντονη διαφωνία με τον προπονητή του, Κουίν Σνάιντερ, με τους δύο άνδρες να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. Λύθηκε άμεσα η παρεξήγηση.

Οι Χοκς λύγισαν τους Μπουλς (113-101) και σχεδόν κλείδωσαν την 10η θέση της Ανατολής και μία θέση στα play-in. Ήταν όμως ένα σκηνικό που συνέβη λίγο πριν από το τέλος του αγώνα που τράβηξε τα βλέμματα, όταν η κάμερα έπιασε τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και τον Κουίν Σνάιντερ να έχουν μία έντονη διαφωνία και να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Στο VIDEO αρχικά εμφανίζεται ο Μπογκντάνοβιτς έξαλλος να πετάει ένα μπουκάλι με νερό στο παρκέ, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει και να καθυστερήσει να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι, με τον Σέρβο στην συνέχεια να σηκώνεται από τον πάγκο και να πηγαίνει προς το μέρος του προπονητή τους, με τους δυο τους να έχουν έναν έντονο διάλογο. Μάλιστα, χρειάστηκε να μπουν στην μέση παίκτες και τεχνικό επιτελείο των Χοκς για να αποφορτιστεί η κατάσταση, με τον Σνάιντερ στην συνέχεια να τον αγκαλιάζει.

Μετά τον αγώνα πάντως οι δύο άνδρες θέλησαν να υποτιμήσουν ό,τι έγινε, λέγοντας ότι αυτό είναι κάτι συνηθισμένο. "Ο Κουίν είναι ο άνθρωπός μου. Με έχει σπρώξει όλη την σεζόν. Είχαμε τέτοιους μικρούς τσακωμούς όλη την σεζόν, είναι φυσιολογικό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπογκντάνοβιτς, με τον Σνάιντερ να προσθέτει ότι "ο Μπόγκι ήταν εξαιρετικός σήμερα και είμαστε μία χαρά. Βασικά είμαστε καλύτερα από καλά, είμαστε εξαιρετικά. Και λατρεύω πώς παίζει στην άμυνα, ενώ ήταν τόσο συνεπής και στην επίθεση".

Για την ιστορία, ο Μπογκντάνοβιτς τελείωσε τον αγώνα με τους Μπουλς με 20 πόντους με 4/5 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 6/6 βολές, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κοψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ