NBA

NBA: Μπλόκο στους ανεμβολίαστους από τον Καναδά

Οι παίκτες των Τορόντο Ράπτορς
Οι παίκτες των Τορόντο Ράπτορς PHOTO CREDITS: © 2021 BRANDON DILL / AP IMAGES

Με την πανδημία να βρίσκεται εκ νέου σε έξαρση, η Κυβέρνηση του Καναδά αποφάσισε να επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους από τις 15 Ιανουαρίου. Πράγμα που προφανώς επηρεάζει τις ομάδες που θα δοκιμαστούν στην έδρα των Τορόντο Ράπτορς.

Η νέα μετάλλαξη (όμικρον) του κορονοϊού και τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα οδήγησαν την Κυβέρνηση του Καναδά στην απόφαση να επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα μόνο των πλήρως εμβολιασμένων από τις 15 Ιανουαρίου. Ένα γεγονός που προφανώς επηρεάζει το ΝΒΑ και δη τους αντιπάλους των Τορόντο Ράπτορς.

Συγκεκριμένα, με βάση το νέο μέτρο πρόληψης της διασποράς που πάρθηκε από την Κυβέρνηση, οι αντίπαλοι των "Πτερόσαυρων" θα υποχρεωθούν να ταξιδεύουν χωρίς τους μη πλήρως εμβολιασμένους παίκτες τους.

Την ίδια ώρα, όσοι είναι ανεμβολίαστοι κι έχουν προσωρινή άδεια παραμονής (VISA) δεν θα μπορούν να ξαναμπούν στις ΗΠΑ, εφόσον έχουν ταξιδέψει εκτός αυτών στη διάρκεια της σεζόν. Είτε μιλάμε για κάποιο από τα παιχνίδια απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς είτε αλλού.

TAGS NBA ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ