NBA

NBA, Μπάρκλεϊ σε οπαδούς των Γουόριορς: "Αφήστε με ήσυχο, αλλιώς θα έρθω σπίτι σας και θα γαμ...ω την μαμά σας"

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ
Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ Ⓒ 2019 CHRIS PIZZELLO/INVISION/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τσαρλς Μπάρκλεί έγινε viral στις ΗΠΑ, αφού κυκλοφορεί ένα VIDEO που δείχνει να απαντάει σε φίλους των Γουόριορς που τον τρολάρουν ότι δεν ησυχάσουν θα ασχοληθεί με τις... μητέρες τους.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είναι δημοφιλής στις ΗΠΑ και ένας από τους λόγους είναι ότι γενικά μιλάει χωρίς να βάζει φίλτρο. Αυτή τη φορά το παράκανε ωστόσο, με ένα VIDEO που κυκλοφορεί να μην τον τιμάει.

Στο VIDEO εμφανίζονται οπαδοί των Γουόριορς να τον προκαλούν και να τον τρολάρουν κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος της εκπομπής "Inside The NBA" στο περιθώριο του Game 1 των Γουόριορς με τους Μάβερικς (νίκη των πρώτων με 112-87). Ο ίδιος δεν απαντούσε, μέχρι που κάποια στιγμή όμως άλλαξε γνώμη και είπε απευθυνόμενος στους οπαδούς του Γκόλντεν Στέιτ: "Άστε με ήσυχο, αλλιώς θα έρθω σπίτι σας και θα γαμ...ω την μαμά σας".

Είναι σαφές ότι οι οπαδοί των Γουόριορς τον προκαλούσαν ακριβώς γιατί ήθελαν να τον δουν να αντιδρά και μάλιστα έβαλαν τα γέλια μετά την απάντησή του. Όπως και να έχει πάντως, σίγουρα το σκηνικό δεν είναι τιμητικό για καμία πλευρά.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ