ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

NBA, Μπακς - Ράπτορς: Μια αγκαλιά και κορδέλα προκάλεσαν την αποβολή του Μπρουκ Λόπεζ

Ο Μπρουκ Λόπεζ τη στιγμή που εκτός εαυτού αποβάλλεται στον αγώνα με τους Ράπτορς
Ο Μπρουκ Λόπεζ τη στιγμή που εκτός εαυτού αποβάλλεται στον αγώνα με τους Ράπτορς AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Μπρουκ Λόπεζ έχασε την ψυχραιμία του και η αποβολή του από τον αγώνα με τους Ράπτορς ήταν αναπόφευκτη με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε.

Οι Μπακς επιβίωσαν στη σκληρή μάχη με τους Ράπτορς χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Τζρου Χολιντέι που βγήκε μπροστά και ηγήθηκε των υπολοίπων όταν τα περιθώρια ήταν πολύ στενά.

Από τη μια έλειπαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον. Από την άλλη προέκυψε η αποβολή του Μπρουκ Λόπεζ σ' ένα οριακό σημείο για το παιχνίδι, καθώς στα 6'40'' πριν από τη λήξη η διαφορά ήταν στους τρεις πόντους (113-110).

Αν η έκβαση ήταν διαφορετική στο φινάλε και τα Ελάφια είχαν ηττηθεί, σίγουρα ο έμπειρος σέντερ (19 πόντοι με 3/5 τρίποντα) θα κουβαλούσε ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης για το αποτέλεσμα. Διότι είχε υπερβεί τα όρια του trash talking και με την ενέργειά του προκάλεσε αναταραχή στο παρκέ αφήνοντας την ομάδα του με μια πολύτιμη λύση λιγότερη. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που δεν ολοκλήρωσε έναν αγώνα για ποινή που δέχθηκε.

Όλα άρχισαν όταν ο Λόπεζ αγκαλιάστηκε με τον Γκάρι Τρεντ και προχωρούσαν παρέα στο παρκέ. Μετά από λίγα βήματα, ο εκνευρισμένος ψηλός των Μπακς τράβηξε την κορδέλα που φορούσε στο κεφάλι ο γκαρντ των Ράπτορς, προκαλώντας την αντίδραση του Ανουνόμπι που τον απώθησε για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του.

Μοιραίο ήταν ο Λόπεζ, που συνέχισε να φωνάζει δείχνοντας εκτός εαυτού, ενδεχομένως γιατί κάτι είχε ειπωθεί, να αποβληθεί από τους διαιτητές φεύγοντας νωρίς για ντους. Από την άλλη ο παίκτης των φιλοξενούμενων δέχθηκε τεχνική ποινή για την αντίδρασή του. Όπως κι ένα μέλος του τεχνικού τιμ των Καναδών.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ