NBA

NBA, Μπακς: Ο Τζεβόν Κάρτερ ετοιμάζεται να κάνει opt out για να διεκδικήσει καλύτερο συμβόλαιο

NBA, Μπακς: Ο Τζεβόν Κάρτερ ετοιμάζεται να κάνει opt out για να διεκδικήσει καλύτερο συμβόλαιο
2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Σε μία αναμενόμενη κίνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Τζεβόν Κάρτερ, αφού εκτός απροόπτου θα κάνει opt out από το συμβόλαιό του με τους Μπακς, ψάχνοντας μία πιο συμφέρουσα πρόταση. Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι αποχωρεί από το Μιλγουόκι.

Ο Τζεβόν Κάρτερ κατάφερε να γίνει πολύτιμος στους Μπακς φέτος. Ανέβασε την αξία του. Και αυτό είναι που τον κάνει να πιστεύει πως μπορεί να βρει καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει με το Μιλγουόκι, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται να κάνει opt out από αυτό που έχει με το Μιλγουόκι.

Ο Κάρτερ και ο Κρις Μίντλετον είναι οι δύο παίκτες των Μπακς με δικαίωμα να λύσουν το συμβόλαιό τους - όπως είχε αναφερθεί στην επόμενη μέρα τους - με τον 27χρονο γκαρντ να θεωρεί ότι μπορεί να βρει κάτι καλύτερο από τα 2.2 εκατ. δολάρια που προβλέπεται να εισπράξει την σεζόν 2023/24 αν μείνει στο Μιλγουόκι.

Το γεγονός πάντως ότι λογικά ο απόφοιτος του Κολεγίου του Γουέτ Βιρτζίνια θα κάνει opt out, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποχωρήσει. Απλώς θα διεκδικήσει καλύτερους οικονομικούς όρους - και μία μακροχρόνια συμφωνία - με τους Μπακς να καλούνται να αποφασίσουν αν θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του.

Την φετινή σεζόν ο Κάρτερ είχε σεζόν καριέρας με τους Μπακς, αριθμώντας 8 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο με 42.1% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής, έχοντας τον ρόλο του back up του Τζρου Χόλιντεϊ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ