NBA

NBA, Μπακς: Αγωνία για Μίντλετον, πρόβλημα σε σύνδεσμό στο αριστερό γόνατο, πιθανό να χάσει όλη την σειρά με Μπουλς

Ο Κρις Μίντλετον με την φανέλα των Μπακς
Ο Κρις Μίντλετον με την φανέλα των Μπακς Ⓒ 2021 ERIC CHRISTIAN SMITH/ ASSOCIATED PRESS

Συναγερμός στους Μπακς για τον Κρις Μίντλετον, αφού ο σταρ της ομάδας υπέστη ζημιά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο στο Game 2 με τους Μπουλς και είναι άγνωστο πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Η ήττα των Μπακς από τους Μπουλς στο Game 2 της σειράς (110-114) ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε το Μιλγουόκι μετά το ματς. Και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον τραυματισμό του Κρις Μίντλετον, ο οποίος φαίνεται ότι είναι αρκετά σοβαρός.

Ο All Star φόργουορντ τραυματίστηκε τον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης να παραμένει - προς το παρόν - ασαφές. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι ύπουλος, με τον χρόνο απουσίας ενός αθλητή να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (σοβαρότητα τραυματισμού, οργανισμός αθλητή) και να ορίζεται από μερικές ημέρες έως και 8 εβδομάδες!

Όπως γίνεται σαφές, είναι κάτι παραπάνω από ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην μπορέσει ο Μίντλετον να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σειράς με τους Μπουλς, αν και είναι νωρίς για να γίνουν προβλέψεις.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ