NBA

NBA: Μοράντ και Γκριν άνοιξαν ήδη διάλογο στο Twitter για τη χριστουγεννιάτικη μάχη Γουόριορς - Γκρίζλις

Memphis Grizzlies guard Ja Morant (12) and Golden State Warriors forward Draymond Green (23) talk during Game 1 of a second-round NBA basketball playoff series Sunday, May 1, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Memphis Grizzlies guard Ja Morant (12) and Golden State Warriors forward Draymond Green (23) talk during Game 1 of a second-round NBA basketball playoff series Sunday, May 1, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) 2022 AP PHOTO/BRANDON DILL

Πριν καν ανακοινωθεί το πρόγραμμα της νέας σεζόν στο ΝΒΑ οι Ντρέιμοντ Γκριν και Τζα Μοράντ άνοιξαν από νωρίς διάλογο στο Twitter έπειτα από πληροφορίες πως Γουόριορς και Γκρίζλις θα τεθούν αντιμέτωποι την ημέρα των Χριστουγέννων.

Εν αναμονή του επίσημου προγράμματος της νέας αγωνιστικής σεζόν στο ΝΒΑ, πληροφορίες για ορισμένα παιχνίδια (όπως αυτά των Χριστουγέννων) έχουν ήδη διαρρεύσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Έτσι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρκ Στάιν, Γουόριορς και Γκρίζλις θα τεθούν αντιμέτωπο τα Χριστούγεννα στο Γκόλντεν Στέιτ.

Αυτή η πληροφορία αποτέλεσε την αφορμή για τον Τζα Μοράντ να το σχολιάσει στο Twitter απευθυνόμενος στον Ντρέιμοντ Γκριν: "Πήραμε αυτό που θέλαμε Ντρέι".

Φυσικά ο Γκριν δεν γινόταν να το αφήσει έτσι, με την απάντησή του να έρχεται άμεσα: "Αυτή είναι η δύναμη της φωνής σου. Πάμε. Φέρε την οικογένεια για φαγητό στο σπίτι μετά".

Θυμίζουμε πως Γουόριορς και Γκρίζλις είχαν διασταυρωθεί στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας στο ΝΒΑ, με την ομάδα του Γκριν να κερδίζει τη σειρά με 4-2 και εν τέλει να κατακτά και το πρωτάθλημα.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ