NBA

NBA, Μιλγουόκι Μπακς: Δεκαήμερο συμβόλαιο για τον Λάνγκστον Γκάλογουεϊ

Ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ
Ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ PHOTO CREDITS: © 2021 MARY ALTAFFER / AP IMAGES

Οι Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν να δώσουν δεκαήμερο συμβόλαιο στον Λάνγκστον Γκάλογουεϊ (30, 1μ85), μία μόλις μέρα μετά την αποδέσμευση του ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς αποδέσμευσαν τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, μία μέρα μετά όμως αποφάσισαν να δώσουν δεκαήμερο συμβόλαιο στον Λάνγκστον Γκάλογουεϊ (30, 1μ85), έναν έμπειρο περιφερειακό, που ψάχνει οργανισμό στο ΝΒΑ για να... στεριώσει.

Ο 30χρονος κόμπο γκαρντ ξεκίνησε τη σεζόν στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, από τους οποίους όμως αποδεσμεύτηκε πριν από την έναρξη της regular season, έχοντας παίξει σε μόλις τρία παιχνίδια της preseason. Για να ακολουθήσει η εμπειρία που είχε στους Μπρούκλιν Νετς, με τους οποίους υπέγραψε δύο δεκαήμερα συμβόλαια (στις 16 και τις 26 Δεκεμβρίου), δίχως όμως να κερδίσει μόνιμη θέση στο rotation ή τον πάγκο, έχοντας 3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο σε τέσσσερις εμφανίσεις.

Στο Fiserv Forum θα συναντήσει κι έναν παλιό γνώριμό του, τον Θανάση Αντετοκούνμπο, με τον οποίο συνυπήρξε για μία σεζόν (το 2014-'15) στους Γουέτσεστερ Νικς της G-League.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ