NBA

NBA, Μάιλς Μπρίτζες: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της συζύγου του και την κατηγορεί ότι έκλεψε τον σκύλο του

Ο Μάιλς Μπρίτζες με την φανέλα των Χόρνετς
Ο Μάιλς Μπρίτζες με την φανέλα των Χόρνετς Ⓒ 2022 RUSTY JONES/ ASSOCIATED PRESS

Νέα τροπή στην υπόθεση του Μάιλς Μπρίτζες και την κατηγορία της βιοπραγίας εναντίον της συζύγου του, με τον παίκτη των Χόρνετς να καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για παρενόχληση, προσθέτοντας ότι η πρώην σύντροφός του έκλεψε τον σκύλο του.

Ο Μάιλς Μπρίτζες βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση από το καλοκαίρι, όταν και συνελήφθη με την κατηγορία της βιοπραγίας σε βάρος της συζύγου του. Έκτοτε η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, ωστόσο πλέον εμφανίστηκε ένα νέο δεδομένο.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Μπρίτζες παρουσιάστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας "No Contest", που σε ελεύθερα ελληνικά σημαίνει ότι δήλωσε αποφασισμένος να δεχθεί την όποια τιμωρία του για τις κατηγορίες χωρίς να παραδεχθεί την ενοχή του (κάτι που οδήγησε σε ποινή 3 χρόνων υπό επιτήρηση), ο σταρ των Χόρνετς κατέθεσε ασφαλιστικα μέτρα εναντίον της συζύγου του.

Σε επιστολή του, κατηγορεί την σύζυγό του για παρενόχληση - υποστηρίζοντας εμφανίστηκε τρεις φορές εκεί σε μέρος που σύχναζε (δύο φορές σε σπίτι και μία σε έξοδοό του στο Λος Άντζελες) μαζί με τα παιδιά τους ζητώντας χρήματα, αλλά και να μιλήσουν. Με τον ίδιο όμως να μην επιτρέπεται λόγω της υπόθεσης να έρθει σε επαφή μαζί της, η πρώην σύντροφός του έγινε επιθετική, ενώ έκλεψε και τον σκύλο του!

Με βάση όσα αναφέρονται στην αγωγή, η σύζυγος του Μπρίτζες χρησιμοποίησε τα παιδιά για να έρθει σε επαφή μαζί του και εισήλθε στον προσωπικό του χώρο. Σε μία από τις επισκέψεις της μάλιστα, εμφανίστηκε στο AirBnB που έμενε ο Μπρίτζες και προσπάθησε να εισέλθει στο δωμάτιό του, με τα παιδιά του να φωνάζουν "Μπαμπά, μπαμπά", και τον φόργουορντ της Σάρλοτ να υποχρεώνεται να κρατάει κλειστή την πόρτα (που δεν κλείδωνε) για να αποφύγει την επαφή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δικαστής ενέκρινε τελικά τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε ο Μπρίτζες και πλέον μένει να φανεί τι θα ακολουθήσει σε μία από τις πιο περίεργες υποθέσεις των τελευταίων χρόνων.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ