NBA

NBA, Μάικ Μαλόουν: "Οι Λέικερς έχουν πάει για ψάρεμα, εμείς παίζουμε ακόμα"

Ο Μάικ Μαλόουν
Ο Μάικ Μαλόουν Ⓒ 2023 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μάικ Μαλόουν ρωτήθηκε για το αν τον απασχολεί ότι αρκετός κόσμος εξακολουθεί να ασχολείται περισσότερο με τους Λείκερς αντί με τους Νάγκετς - παρά την πρόκριση του Ντένβερ στους τελικούς του NBA - και η απάντησή του τα έλεγε όλα.

Ο Μάικ Μαλόουν αναφέρθηκε αρκετές φορές κατά την διάρκεια των τελικών της Δύσης των Νάγκετς με τους Λέικερς στα ΜΜΕ και το αφήγημα που είχαν χτίσει, αφού εστίαζαν στο Λ.Α και όχι στο Ντένβερ. Με τους Νάγκετς να είναι πλέον στους τελικούς, ο τεχνικός της ομάδας φρόντισε να πετάξει - ξανά - το καρφάκι του.

Με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν αν τον απασχολεί το γεγονός ότι μετά την πρόκριση του Ντένβερ στους τελικούς του NBA τα ΜΜΕ εστιάζουν - για ακόμα μία φορά - στους Λέικερς, ο Μαλόουν είχε έτοιμη την απάντηση: "Αν οποιοσδήποτε μιλάει ακόμα για τους Λέικερς, τότε είναι δικό του θέμα. Οι Λέικερς έχουν πάει για ψάρεμα, εμείς παίζουμε ακόμα".

Για την ιστορία, μετά τους τελικούς της Δύσης ο Μαλόουν είχε αναφέρει στις δηλώσεις του ότι ο Νίκολα Γιόκιτς δεν είχε αποδείξει τίποτα σε κανέναν με τις εμφανίσεις του κόντρα στους Λέικερς, σε ένα νέο ξέσπασμα εναντίον των ΜΜΕ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ