NBA

NBA, Λος Άντζελες Κλίπερς: Ο Πολ Τζορτζ χάνει το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν με τους Νιου Ορλίν Πέλικανς

Ο Πολ Τζορτζ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς
Ο Πολ Τζορτζ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς © 2022 ANDY CLAYTON-KING / AP IMAGES

Η ατυχία (ξανα)χτύπησε την πόρτα του Πολ Τζορτζ, ο οποίος θα χάσει το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, αυτό απέναντι στους Νιου Ορλίν Πέλικανς επειδή μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού του ΝΒΑ.

Η τύχη δεν είναι με το μέρος του Πολ Τζορτζ, για πολλοστή φορά. Λίγες ώρες πριν από το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, αυτό απέναντι στους Νιου Ορλίν Πέλικανς για την είσοδο στα NBA Playoffs, ο φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς ενημερώθηκε πως θα μείνει εκτός, λόγω πρωτοκόλλου κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος περιφερειακός του Τάιρον Λου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αποτελώντας τον πρώτο παίκτη μετά από καιρό που την "πατάει" και χάνει αγώνα της ομάδας του. Όλα αυτά, στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για τους Λος Άντζελες Κλίπερς, αφού σε μερικές ώρες κρίνεται το εισιτήριο για την παρουσία στην post season.

Φέτος, ο Πολ Τζορτζ έχει 24.3 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ κατά μέσο όρο, δείχνοντας τον τελευταίο καιρό πως έχει ξεπεράσει οριστικά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο βαθμός δυσκολίας των Λος Άντζελες Κλίπερς αυξάνεται σημαντικά, αν και φέτος η ομάδα του Τάιρον Λου είναι συνηθισμένη να παίζει δίχως τους κορυφαίους παίκτες της (Πολ Τζορτζ, Καουάι Λέοναρντ).

TAGS NBA ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ