NBA

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Από τους παίκτες του σήμερα, θα ήθελα συμπαίκτη τον Κάρι, από παλιούς τον Πίπεν"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Στεφ Κάρι
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Στεφ Κάρι Ⓒ 2022 ASHLEY LANDIS/ ASSOCIATED PRESS

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε σε συνέντευξή του ότι από τους παίκτες του σήμερα - μετά τον γιο του - θα ήθελε να είναι συμπαίκτης με τον Στεφ Κάρι, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους παλαίμαχους επέλεξε τον Σκότι Πίπεν, αλλά και τον Πένι Χάρνταγουεϊ.

Όποτε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δίνει συνέντευξη, τότε αυτά που λέει αποτελούν είδηση. Ειδικά όταν αναφέρεται σε άλλους παίκτες. Αυτό συνέβη και τώρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Uninterrupted" - μία πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος - αφού αναφέρθηκε στους παίκτες του σήμερα με τους οποίους θα ήθελε να συνυπάρξει.

Αρχικά ο ΛεΜπρόν επανέλαβε ότι ο πρώτος παίκτης με τον οποίο θέλει να συνυπάρξει στην ίδια ομάδα είναι ο γιος του, Μπρόνι. "Ο Μπρόνι είναι το Νο1 στην γαμ...νη λίστα μου. Πριν από κάποια χρόνια μου είπε ότι ο λόγος που θέλει να παίξει μπάσκετ ήταν για να φτιάξει το δικό του όνομα. Και τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου ότι το είχε μέσα του".

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ήταν η επόμενη απάντηση που έδωσε που έγινε αμέσως viral. Κι αυτό γιατί ρωτήθηκε με ποιον παίκτη του σήμερα θα ήθελε να είναι στην ίδια ομάδα. Και η απάντησή του δεν σήκωνε αμφιβολία: "Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες. Θα έλεγα τον Στεφ Κάρι. Ο λόγος είναι πως όταν αφήνει το αμάξι του στο πάρκινγκ πρέπει να τον μαρκάρεις. Βασικά, όχι, ίσως πρέπει να τον μαρκάρεις με το που σηκώνεται από το κρεβάτι".

Κλείνοντας το θέμα βέβαια, είχε επίσης ενδιαφέρον η απάντησή του στο ποιος είναι ο παλαίμαχος παίκτης με τον οποίο θα ήθελε να παίξει παρέα: "Είναι τρελό, λατρεύω τον Σκότι Πίπεν. Ήταν τρομερός. Προφανώς ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν απίθανος, όπως και ο Κόμπι Μπράιντ θα ήταν μία επιλογή μου.

Ο Σκότι Πίπεν και ο Πένι Χάρνταγουεϊ όμως ήταν αυτοί που λάτρευα, γιατί έβλεπα τον εαυτό μου σε αυτούς. Ήταν ψηλοί γκαρντ/φόργουορντ που ενέπλεκαν όλους τους συμπαίκτες τους και μάρκαραν όλες τις θέσεις".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΛΕΙΚΕΡΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ