ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

NBA, ΛεΜπρόν για το ενδεχόμενο να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στο ΝΒΑ: "Μένω ταπεινός, δεν θα βάλω πίεση στον εαυτό μου"

Los Angeles Lakers' LeBron James (6) gestures after making a shot during the first half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets Tuesday, Jan. 25, 2022 in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Los Angeles Lakers' LeBron James (6) gestures after making a shot during the first half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets Tuesday, Jan. 25, 2022 in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) © 2022 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Για το ενδεχόμενο να περάσει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ μίλησε στην Media Day των Λέικερς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τονίζοντας πως δεν θα βάλει πίεση στον εαυτό του και παραμένει ταπεινός.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρίσκεται μία ανάσα μακριά από το να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ΝΒΑ. Για την ακρίβεια του απομένουν 1.326 πόντοι από το να ξεπεράσει τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο "Βασιλιάς" δέχθηκε ερώτηση σχετικά με αυτό στην Media Day των Λέικερς και απάντησε λέγοντας πως δεν θέλει να βάλει πίεση στον εαυτό του να το πετύχει αλλά πως παράλληλα θα ήταν τιμή του να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Με τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ να βρίσκεται προ των πυλών ο ΛεΜπρόν έχει ως τώρα 37.062 πόντους στην καριέρα του ενώ ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ σταμάτησε στους 38.387.

"Η μόνη φορά που το έχω σκεφτεί είναι όταν το ποστάρει κάποιος και το βλέπω στο feed μου. Κάθε φορά μένω με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένοι τύποι το αναλύουν ανάλογα με τα ματς που θα παίξω κτλ. Ποτέ δεν έπαιξα στην καριέρα μου με το 'αν' στο μυαλό μου. 'Αν κάνω αυτό, αν κάνω εκείνο'. Ήθελα να είμαι στην καλύτερη κατάσταση και διαθέσιμος.

Το να ξέρω ότι είμαι πολύ κοντά σε αυτό το ρεκόρ με κρατά ταπεινό, είμαι πολύ οκ με αυτό. Ξέρω πως ο Καρίμ έχει ορισμένες διαφωνίες μαζί μου αλλά το να με συγκρίνουν με έναν τέτοιο παίκτη που φόρεσε αυτή τη φανέλα των Λέικερς και ήταν μέλος του οργανισμού είναι τρομερό για εμένα. Να είμαι στην ίδια συζήτηση με τον Καρίμ. Μένω ταπεινός και θυμάμαι από το που ξεκίνησα και τον λιγοστό εξοπλισμό που είχα. Όταν έρθει η ώρα δεν θα μου βάλω πίεση. Αν είναι εδώ η οικογένειά μου, αυτό θα είναι το πιο σημαντικό".

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ