NBA

NBA, Κλίπερς: Ανοιχτό να χάσει ο Πολ Τζορτζ τον πρώτο γύρο των playoffs

Ο Πολ Τζορτζ με την φανέλα των Κλίπερς
Ο Πολ Τζορτζ με την φανέλα των Κλίπερς Ⓒ 2022 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Πολ Τζορτζ έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του στο γόνατο, ωστόσο ενώ το αρχικό χρονοδιάγραμμα κάνει λόγο για απουσίας 2-3 εβδομάδες είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμος μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Οι Κλίπερς βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού λόγω του τραυματσμού του Πολ Τζορτζ στο γόνατο. Ενώ η αρχική διάγνωση όμως κάνει λόγο για επανεκτίμηση σε 2-3 εβδομάδες - δηλαδή λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου - το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός έδρας και για τον πρώτο γύρο των playoffs είναι εξαιρετικά πιθανό.

Με βάση αυτά που αναφέρουν στις ΗΠΑ, το πότε θα επιστρέψει ο Τζορτζ θα εξαρτηθεί κυρίως από το πώς θα έχει αντιδράσει το γόνατό του σε 3 εβδομάδες. Αν δεν έχει αποκτήσει πλήρη κινητικότητα και αισθάνεται πόνο, τότε είναι πολύ πιθανό να μείνει ακόμα περισσότερο καιρό εκτός δράσης.

Ένα ζήτημα βέβαια είναι αν οι Κλίπερς θα... προκριθούν στα playoffs, πόσω δε μάλλον να φτάσουν μέχρι τον δεύτερο γύρο στην ανταγωνιστική Δύση. Προς το παρόν πάντως βρίσκονται στην 5η θέση της περιφέρειας με ρεκόρ 39-35, κάτι που - αν διατηρηθεί - θα αντιμετωπίσουν τους Σανς στον πρώτο γύρο με μειονέκτημα έδρας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ