NBA

NBA: Κλέι Τόμπσον η επιστροφή, 940 ημέρες μετά

Ο Κλέι Τόμπσον των Γουόριορς
Ο Κλέι Τόμπσον των Γουόριορς Ⓒ 2020 BEN MARGOT/ASSOCIATED PRESS

Αντίστροφα μετράει ο Κλέι Τόμπσον, που αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά μετά από 940 ημέρες το βράδυ της Κυριακής στο παιχνίδι των Γουόριορς με τους Καβαλίερς.

Το πλάνο ήταν να παίξει είτε τα ξημερώματα της 10ης Ιανουαρίου απέναντι στους Καβαλίερς, είτε τα ξημερώματα της 19ης Ιανουαρίου απέναντι στους Πίστονς. Ο Κλέι Τόμπσον ήθελε η επιστροφή του στα παρκέ να γίνει μπροστά στο κοινό των Γουόριορς και πλέον, αν δεν υπάρξει κάποιο πισωγύρισμα στις επόμενες προπονήσεις του, θα το κάνει το βράδυ της Κυριακής, τα ξημερώματα της επόμενης Δευτέρας στον αγώνα με το Κλίβελαντ.

Ο Τόμπσον, ο οποίος έχει σε 615 αγώνες κανονικών 19.5 πόντους (41.9% στο τρίποντο, 84.8% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 33.1 λεπτά συμμετοχής, έχει αναρρώσει από τις επεμβάσεις στο γόνατο και στον αχίλλειο τένοντα και στο Σαν Φρανσίσκο ανυπομονούν να τον δουν ξανά μαζί τους. Ο Στιβ Κερ δεν σκοπεύει να του δώσει ρόλο αναπληρωματικού, θα τον ρίξει αμέσως στα βαθιά, θα τον βάλει δίπλα στους Στεφ Κάρι, Άντριου Γουίγκινς, Ντρέιμοντ Γκριν, Κεβόν Λούνι και θα ελπίζει ότι μαζί του οι Πολεμιστές θα κάνουν ξανά πρωταθλητισμό.

Η τελευταία εμφάνιση του Τόμπσον έγινε στις 14 Ιουνίου του 2019, στους NBA Finals απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς. Τη στιγμή που θα πατήσει ξανά παρκέ, θα έχει κλείσει 940 ημέρες εκτός δράσης, διάστημα τεράστιο, στο οποίο πάντως πήρε περισσότερα χρήματα σε σχέση με την οκταετία του στο NBA ως ενεργό μέλος των Γουόριορς.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ