NBA

NBA: Κίνηση ουσίας για τους Τίμπεργουλβς, πήραν τον Μόντε Μόρις από τους Πίστονς

Ο Μόντε Μόρις
Ο Μόντε Μόρις Ⓒ 2024 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Σε μία αθόρυβη, αλλά σημαντική - κίνηση προχώρησαν οι Τίμπεργουλβς, αφού απέκτησαν μέσω ανταλλαγής τον Μόντε Μόρις από τους Πίστονς, βρίσκοντας τον back up πόιντ γκαρντ που έψαχναν όλη την σεζόν.

Οι Τίμπεργουλβς ήταν στην αγορά εδώ και καιρό για back up πόιντ γκαρντ, προκειμένου να νιώθουν ασφάλεια όταν χρειαζόταν ανάσες ο Μάικ Κόνλι. Με την σημερινή (8/2) trade deadline να τους.. υποχρεώνει έτσι σε κίνηση, απέκτησαν μέσω ανταλλαγής τον Μόντε Μόρις από τους Πίστονς.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Μινεσότα έστειλε στο Ντιτρόιτ τους Σέικ Μίλτον, Τρόι Μπράουν και ένα ντραφτ πικ δεύτερου γύρου του 2030 για να ολοκληρωθεί το deal.

Η προσθήκη του Μόρις δεν εντυπωσιάζει, ωστόσο πρόκειται για μία κίνηση ουσίας για τους Γουλβς, αφού ο απόφοιτος του Αϊόβα Στέιτ θεωρείται εδώ και χρόνια ένας από τους καλύτερους back up πόιντ γκαρντ του NBA.

Απλώς την φετινή σεζόν στάθηκε άτυχος και έχασε τους πρώτους 43 αγώνες της σεζόν λόγω τραυματισμού στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να έχει μόλις 4.5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Πίστονς.

Την προηγούμενη πενταετία ωστόσο (2018-2023) είχε σταθερά κοντά στους 10 πόντους και 4 ασίστ μέσο όρο με τις φανέλες των Νάγκετς και των Γουίζαρντς, με την Μινεσότα να ελπίζει σε ανάλογη παραγωγικότητα φέτος.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ