NBA

NBA, Κινγκς: Συμφώνησαν με τον Κουίν Κουκ

Ο Κουίν Κουκ με την φανέλα των Καβαλίερς
Ο Κουίν Κουκ με την φανέλα των Καβαλίερς Ⓒ 2021 MATTHEW HINTON/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κουίν Κουκ (29 χρονών, 1.85 μέτρα) επιστρέφει στο NBA έπειτα από ένα... διάλειμμα ενός χρόνου, αφού αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Κινγκς.

Ένας δις πρωταθλητής του NBA στους Κινγκς. Για τον Κουίν Κουκ (29 χρονών, 1.85 μέτρα) ο λόγος, ο οποίος σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα τα βρήκε σε όλα με το Σακραμέντο για μονοετές συμβόλαιο.

Ο Κουκ - ο οποίος έχει αναδειχθεί πρωταθλητής NBA με τις φανέλες των Γουόριορς (2018) και των Λέικερς (2020) - την περσινή σεζόν είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Μην βρίσκοντας δουλειά στο NBA συμφώνησε αρχικά με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, όπου έμεινε μόλις δύο μήνες παίζοντας σε έξι παιχνίδια, για να συνεχίσει ακολούθως στην G-League με την θυγατρική ομάδα του Σακραμέντο, τους Στόκτον Κινγκς.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του στο NBA ο Κουκ έχει φορέσει τις φανέλες των Γουόριορς, των Λέικρς και των Καβαλίερς. Σε αυτό το διάστημα έχει πάρει μέρος σε 188 αγώνες (29 ως βασικός), με μέσους όρους καριέρας 6.4 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ με 40.8% στα τρίποντα σε 14 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ