NBA

NBA, καρφιά Εμπίντ για Αντετοκούνμπο και Γιόκιτς: "Αν κάποιος πει ότι δεν τον νοιάζει το βραβείο του MVP λέει μ@λ@κίες"

Ο Τζοέλ Εμπίντ με την φανέλα των Σίξερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2023 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζοέλ Εμπίντ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην μάχη για τον MVP της κανονικής περιόδου και πέταξε με τον τρόπο του τα καρφιά του προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Νίκολα Γιόκιτς, δηλώνοντας πως αν κάποιος λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει το βραβείο λέει μ@λ@κίες.

Ο Τζοέλ Εμπίντ δηλώνει, βασικά σχεδόν... φωνάζει, εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι θέλει - και πιστεύει ότι αξίζει - το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου. Την ίδια στιγμή, οι άμεσοι ανταγωνιστές του, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νίκολα Γιόκιτς, έχουν ανά διαστήματα δηλώσει ότι αφού έχουν από 2 βραβεία δεν αγχώνονται για το ζήτημα. Σύμφωνα λοιπόν με τον σέντερ των Σίξερς, αυτά είναι... μ@λ@κίες.

"Αν κάποιος πει ότι δεν τον ενδιαφέρει, αυτά είναι μ@λ@κίες" δήλωσε χωρίς δισταγμό ο Εμπίντ όταν ρωτήθηκε, λέγοντας πως "όποιος λέει ότι δεν ενδιαφέρεται, λέει ψέματα. Αυτό είναι το καλύτερο βραβείο που μπορείς να πάρεις ως παίκτης και σημαίνει πολλά".

Αναφερόμενος τέλος στο τι θα σήμαινε για αυτόν να κατακτήσει το συγκεκριμένο βραβείο, τόνισε: "Αν το κατακτήσω, θα είναι μία ανταμοιβή όλης της δουλειάς μου. Για αυτό με ενδιαφέρει. Δουλεύεις σκληρά για αυτό. Αν το κατακτήσεις, τότε υπάρχει αναγνώριση σε αυτό που κάνεις".

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ ΣΙΞΕΡΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ