NBA

NBA: Και όμως, οι Νετς μπορούν να χρησιμοποιούν τον Καϊρί Ίρβινγκ και εντός έδρας

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 DARRON CUMMINGS/ ASSOCIATED PRESS

Με ένα μικρό πρόστιμο ανά αγώνα, οι Νετς μπορούν να χρησιμοποιούν τον Καϊρί Ίρβινγκ και στα εντός έδρας παιχνίδια τους, όπως αποκαλύπτει η New York Daily News.

Μια αποκάλυψη ικανή να αλλάξει όλη τη χρονιά στο NBA έκανε την Τετάρτη (12/1) η New York Daily News, καθώς αναφέρει πως οι Νετς μπορούν να χρησιμοποιούν τον Καϊρί Ίρβινγκ και στους εντός έδρας αγώνες τους, παραβλέποντας τους κανονισμούς της πολιτείας που του απαγορεύουν, ως ανεμβολίαστο, να παίζει στα ματς του Barclays Center.

Ο Ίρβινγκ δεν έχει αλλάξει στάση και προς το παρόν ο Στιβ Νας τον χρησιμοποιεί αποκλειστικά στους εκτός έδρας αγώνες (έπαιξε στην Ιντιανάπολις και στο Πόρτλαντ), ωστόσο αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει αν οι Νετς αποφασίσουν ότι θα πληρώνουν ένα μικρό, για τα δεδομένα τους φυσικά, πρόστιμο κάθε φορά που εκείνος πατάει παρκέ σε αγώνα στο Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με την New York Daily News, την πρώτη φορά που ο Ίρβινγκ παίξει, η ομάδα θα δεχθεί επίπληξη. Την δεύτερη φορά θα πληρώσει 1000 δολάρια πρόστιμο, την τρίτη φορά θα πληρώσει 2000 δολάρια πρόστιμο, την τέταρτη φορά θα πληρώσει 5000 πρόστιμο και από εκεί και πέρα, θα δίνει 5000 δολάρια κάθε φορά που θα τον έχει στην αποστολή της ενεργό.

Αν οι Νετς έχουν πράγματι αυτό το δικαίωμα, τότε τα δεδομένα αλλάζουν και για την κανονική περίοδο και το κυνήγι της πρώτης θέσης στην Ανατολική Περιφέρεια, αλλά και για τα playoffs καθώς η ομάδα του Μπρούκλιν θα έχει και τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Καϊρί Ίρβινγκ και τον Κέβιν Ντουράντ διαθέσιμους, μαζί με όλο το supporting cast στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, θα δεχθούν οι Νετς να σπάσουν τους κανονισμούς, έστω να μπουν από το παραθυράκι προς όφελός τους, ενώ η Λίγκα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τονίσει τη σημασία του εμβολιασμού στη μάχη της καταπολέμησης του κορονοϊού; Την ίδια ώρα, πως είναι δυνατόν οι παίκτες των ομάδων που επισκέπτονται την Νέα Υόρκη και είναι επίσης ανεμβολίαστοι να αγωνίζονται κανονικά, απλώς επειδή δεν ζουν στην πόλη; Πολλά ερωτήματα, κάποια από αυτά ρητορικά.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ