NBA

NBA: Η πρώτη 20αρα του Κλέι Τόμπσον μετά την επιστροφή του

Ο Κλέι Τόμπσον των Γουόριορς επιχειρεί σουτ
Ο Κλέι Τόμπσον των Γουόριορς επιχειρεί σουτ Ⓒ 2022 JED JACOBSOHN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κλέι Τόμπσον έκανε ακόμα ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξή του, αφού κόντρα στους Πίστονς έσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 20 πόντων μετά την επιστροφή του στα παρκέ.

Αργά, αλλά σταθερά, ο Κλέι Τόμπσον κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα μπροστά προκειμένου σταδιακά να γίνει ο παίκτης που ήταν πριν από τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς του. Το επόμενο βήμα - μέχρι το επόμενο - το έκανε στην νίκη των Γουόριορς επί των Πίστονς (102-86).

Στον 5ο αγώνα μετά την επιστροφή του στα παρκέ - και δεύτερο στην έδρα της ομάδας του - ο Τόμπσον έσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 20 πόντων. Συγκεκριμένα, είχε 21 πόντους με 3/5 δίποντα 3/8 τρίποντα, 6/6 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 22 λεπτά συμμετοχής, στην καλύτερη εμφάνισή του μέχρι στιγμής.

Ο Τόμπσον έχει μέχρι στιγμής διψήφιο αριθμό πόντων και στα 5 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, αριθμώντας 15.2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο με 36.1% στα τρίποντα (2.6/7.2 ανά αγώνα) σε μόλις 21 λεπτά συμμετοχής. Ήταν όμως αυτή η εμφάνιση που έδειξε ότι πλέον βρίσκει ρυθμό.

"Πέρασα εξαιρετικά, μακάρι να έβαζα περισσότερα σουτ, αλλά πέρασα υπέροχα" δήλωσε σχετικά ο ίδιος, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Δεν με ενδιαφέρει αν θα χάσω 100 σουτ στην σειρά, δεν θα σταματήσω να σουτάρω. Το αγαπάω πάρα πολύ το μπάσκετ και έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να μην σουτάρω".

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Κλέι Τόμπσον από τον αγώνα με τους Πίστονς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ