ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ

NBA: Η μεγάλη επιστροφή των Λέοναρντ και Γουόλ μετά από πολύμηνη απουσία

Los Angeles Clippers' Kawhi Leonard dribbles the ball with Portland Trailblazers' Anfernee Simons defending during the first half of a preseason NBA basketball game, Monday, Oct. 3, 2022, in Seattle. (AP Photo/ John Froschauer)
Los Angeles Clippers' Kawhi Leonard dribbles the ball with Portland Trailblazers' Anfernee Simons defending during the first half of a preseason NBA basketball game, Monday, Oct. 3, 2022, in Seattle. (AP Photo/ John Froschauer) 2022 AP PHOTO/ JOHN FROSCHAUER

Με δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ ξεκίνησε η preseason για τους Κλίπερς που είδαν τον Κουάι Λέοναρντ να επιστρέφει μετά από 477 ημέρες λόγω τραυματισμού και τον Τζον Γουόλ να πατά ξανά παρκέ μετά από 529 ημέρες αποχής.

Η preseason για τους Κλίπερς ξεκίνησε νικηφόρα έπειτα από την επικράτησή τους κόντρα στους Μπλέιζερς με 102-97. Η ομάδα του Λος Άντζελες έχει επιπλέον λόγους για να χαμογελά πέρα από τη νίκη καθώς είδε ένα όπλο που στερήθηκε την περασμένη σεζόν, λόγω τραυματισμού, να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Ο λόγος για τον Κουάι Λέοναρντ ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μερική ρήξη χιαστού από τον Ιούνιο του 2021 και το Game 4 των ημιτελικών της δυτικής περιφέρειας. Συγκεκριμένα πέρασαν 477 ημέρες μέχρι να αγωνιστεί ξανά ο Λέοναρντ με την φανέλα των Κλίπερς καθώς στο πρώτο φιλικό της σεζόν προφυλάχθηκε.

Η επιστροφή ωστόσο του Λέοναρντ δεν ήταν η μοναδική. Ο Τζον Γουόλ αποτέλεσε μία ακόμα περίπτωση παίκτη που έμεινε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα για διαφορετικούς λόγους. Ο έμπειρος πρώην γκαρντ των Ρόκετς αγωνίστηκε τελευταία φορά με την φανέλα της ομάδας του Χιούστον στις 24/4/2021 απέναντι στην τωρινή του ομάδα, τους Κλίπερς για την regular season του ΝΒΑ.

Μάλιστα ολόκληρη την σεζόν 2021/22 δεν αγωνίστηκε καθόλου μιας και η απόφαση των Ρόκετς ήταν να χτίσει μία νέα ομάδα, με τον ίδιο να μην συμπεριλαμβάνεται, για να πάρει εν τέλει μεταγραφή στους Κλίπερς τον Ιούνιο του 2022 ως free agent αφού ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα για buy-out.

Από την τελευταία παρουσία του Γουόλ στα παρκέ πέρασαν 523 ημέρες, αρκετά παραπάνω δηλαδή από ένα χρόνο, με τον 32χρονο πλέον γκαρντ να αγωνίζεται με νέα φανέλα αυτή των Κλίπερς.

TAGS ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ