NBA

NBA: Η γκάφα της χρονιάς από τον Σπόλστρα των Χιτ, κάλεσε τάιμ-άουτ και δεν μέτρησε νικητήριο καλάθι της ομάδας του

NBA: Η γκάφα της χρονιάς από τον Σπόλστρα των Χιτ, κάλεσε τάιμ-άουτ και δεν μέτρησε νικητήριο καλάθι της ομάδας του
PRINTSCREEN

Ο Έρικ Σπόλστρα στέρησε την νίκη στους Χιτ στον αγώνα με τους Ράπτορς, αφού κάλεσε τάιμ-άουτ λίγο πριν το τέλος της 2ης παράτασης με αποτέλεσμα να μην μετρήσει το τρίποντο που σημείωσε ο Γκέιμπ Βίνσεντ, με το Μαϊάμι τελικά να χάνει το ματς στην 3η παράταση.

Οι Χιτ γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 120-124 από τους Ράπτορς έπειτα από 3 παρατάσεις. Αυτό που κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα όμως ήταν ότι θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη έπειτα από 2 παρατάσεις. Και ο λόγος που δεν τα κατάφεραν ήταν ο Έρικ Σπόλστρα.

Ο τεχνικός του Μαϊάμι υπέπεσε σε μία από τις γκάφες της χρονιάς στην δεύτερη παράταση, αφού με το σκορ στο 114-114 και τον Γκέιμπ Βίνσεντ να εφορμά στον αιφνιδιασμό αποφάσισε να καλέσει τάιμ-άουτ με 1.7 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε. Πού ήταν όμως το κακό; Ο παίκτης του Μαϊάμι στην συνέχεια ευστόχησε σε τρίποντο από τα 9 μέτρα, σε ένα σουτ που πιθανότατα θα ήταν το νικητήριο του αγώνα. Μόνο που ήταν σαν να μην έγινε ποτέ λόγω του τάιμ-άουτ του Σπόλστρα.

Το Μαϊαμι τελικά εκδήλωσε επίθεση στον χρόνο που έμενε στο τέλος της δεύτερης παράτασης, αλλά το σουτ του Τάιλερ Χίρο δεν βρήκε στόχο, με τους Ράπτορς να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι στο τέλος και να παίρνουν την νίκη.

Δείτε το VIDEO με το τρελό σκηνικό:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ