NBA

NBA: Η εξήγηση του Μπογκντάνοβιτς για το "δεν σε ακούω" σε οπαδό των Σέλτικς

NBA: Η εξήγηση του Μπογκντάνοβιτς για το "δεν σε ακούω" σε οπαδό των Σέλτικς

Γιατί έδειξε με το δάχτυλο προς τις θέσεις των θεατών και γιατί έλεγε "δεν σε ακούω" ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στη δεύτερη περίοδο του Σέλτικς - Χοκς; Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος μέσω Twitter.

Έμεναν σχεδόν πέντε λεπτά για το φινάλε του πρώτου μέρους στον αγώνα Σέλτικς - Χοκς, όταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σκόραρε τρίποντο και άνοιξε διάλογο με άτομο στις courtside καρέκλες. Με τον αγώνα να συνεχίζεται, ουδείς κατάλαβε τι συνέβη, όμως ο Σέρβος έσπευσε να εξηγήσει μέσω Twitter τι συνέβη, τι άκουσε και τι σήμαιναν οι χειρονομίες του.

"Συνήθως δεν τουιτάρω, όμως εδώ πρέπει να υπάρξει μία καλύτερη εξήγηση γιατί ήταν είναι αστείο. Ένας οπαδός των Σέλτικς, όταν κατέβαινα το παρκέ, με ρώτησε πως προφέρεται το όνομά μου. Μπορώ να μαντέψω ότι τώρα ξέρει. Αγαπώ το trash talking με τους οπαδούς" έγραψε με χιούμορ ο Σέρβος μπασκετμπολίστας που έζησε στην Παρτίζαν, στη Φενέρμπαχτσε, έπαιξε στις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης και προφανώς δεν μπορεί να ενοχληθεί από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα γήπεδα του NBA.

TAGS NBA ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ