NBA

NBA: Η αγκωνιά του Γιόκιτς στον ιδιοκτήτη των Σανς δεν άξιζε αποκλεισμό

Ο Νίκολα Γιόκιτς στο Game 4 απέναντι στους Σανς
Ο Νίκολα Γιόκιτς στο Game 4 απέναντι στους Σανς AP PHOTO/MATT YORK

Η αντίδραση που είχε ο Νίκολα Γιόκιτς απέναντι στον ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο Game 5 της ημιτελικής σειράς.

Με τσουχτερό πρόστιμο κι όχι με αποκλεισμό τιμωρήθηκε, εν τέλει, ο Νίκολα Γιόκιτς για την απερίσκεπτη ενέργειά του να σπρώξει άγρια με τον αγκώνα τον ιδιοκτήτη των Σανς, Ματ Ίσμπια, όταν επιχείρησε να του αποσπάσει γρήγορα την μπάλα.

Στον Σέρβο σέντερ επιβλήθηκε χρηματική ποινή 25.000 δολαρίων, αλλά προς ανακούφιση του Μάικ Μαλόουν θα είναι κανονικά παρών στο πέμπτο, κομβικό μετά το 2-2, παιχνίδι της ημιτελικής σειράς που θα διεξαχθεί στο Ντένβερ, ξημερώματα Τετάρτης (10/5).

Ο κόουτς των σβόλων είχε δικαιολογήσει τον παίκτη του, λέγοντας πως δεν τον νοιάζει ποιος ήταν ο θεατής που τον παρενόχλησε, ο ίδιος ο Γιόκιτς είχε υποστηρίξει πως "αυτός έβαλε το χέρι του στο στήθος μου πρώτος και η λίγκα υποτίθεται ότι μας προστατεύει", ενώ και το... θύμα της δύναμής του, ο Ίσμπια, είχε ζητήσει να μην τιμωρηθεί ο "δράστης" γράφοντας σχετικά στο twitter.

Επειδή πάντως ήταν μια ενέργειά που προκάλεσε άσχημη εντύπωση και "λέρωσε" τη δημόσια εικόνα της λίγκας, ήταν δεδομένο πως ο "Τζόκερ" των Νάγκετς δεν θ' απέφευγε την τιμωρία. Απλώς του επιβλήθηκε, προφανώς, η ηπιότερη που αναλογούσε σε μια τέτοια αντίδραση.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ