NBA

NBA, Γουόριορς: Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ντρέιμοντ Γκριν, έτοιμος για το φετινό του ντεμπούτο

Ο Ντρέιμοντ Γκριν με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2023 RANDALL BENTON/ ASSOCIATED PRESS

Ευχάριστα νέα για τους Γουόριορς, αφού ο Ντρέιμοντ Γκριν ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να κάνει το φετινό του ντεμπούτο με το Γκόλντεν Στέιτ.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ετοιμάζεται να πατήσει παρκέ για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Ο έμπειρος φόργουορντ δήλωσε ότι σκοπεύει να κάνει το ντεμπούτο του για την σεζόν 2023/24 κόντρα στους Ρόκετς (30/10, 1:00), αφού πλέον αισθάνεται καλύτερα.

"Έχω στόχους φέτος και ένας από αυτούς είναι να παίξω σε τουλάχιστον 65 παιχνίδια" δήλωσε ο ίδιος όταν ανέφερε πως αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στο Χιούστον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκριν υπέστη διάστρεμμα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των Γουόριορς, με το αρχικό χρονοδιάγραμμα να κάνει λόγο για απουσία 4-6 εβδομάδων. Ο άλλοτε All Star φόργουορντ φαίνεται ότι δούλεψε πολύ στην αποθεραπεία του, αφού θα αγωνιστεί περίπου 4 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του.

Την σεζόν 2022/23 ο Γκριν είχε 8.5 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 6.8 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής (73 αγώνες - όλοι ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ