ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

NBA, Γουόριορς: Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Ντρέιμοντ Γκριν και το ποσό που χάνει σε κάθε ματς

NBA, Γουόριορς: Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Ντρέιμοντ Γκριν και το ποσό που χάνει σε κάθε ματς
© 2023 AP PHOTO/LOREN ELLIOTT

Ο τιμωρημένος Ντρέιμοντ Γκριν χάνει 153.941 δολάρια ανά παιχνίδι που χάνει. Ο ψηλός των Γουόριορς υπολογίζεται να μείνει εκτός δράσης για 11-13 αγώνες συνολικά. Αυτό είναι το πρόγραμμα που του έχει επιβάλλει το NBA να ακολουθήσει για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Από εξονυχιστικούς και τακτικούς ελέγχους περνάει ο Ντρέιμοντ Γκριν. Ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχει στρέψει πολλάκις πάνω του τα βλέμματα για τους λάθος λόγους και έτσι το NBA αποφάσισε αυτή τη φορά να λάβει σοβαρά μέτρα.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, πέρα από τις ατομικές συνεδρίες που κάνει ο Γκριν με ψυχολόγο, εντάσσεται και σε κάποιες διαδικτυακές συσκέψεις με ανθρώπους της Λίγκας, της Ένωσης Παικτών (NBPA), αλλά και της ομάδας του. Όλοι αυτοί παρακολουθούν στενά την πρόοδο του αθλητή και χαρτογραφούν την πορεία επιστροφής του στη δράση, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του στο ESPN ο Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι.

Θυμίζουμε πως το NBA του απέβαλε αποκλεισμό επ'αόριστον από τους αγώνες των Γουόριορς στις 13 Δεκεμβρίου, αφότου είχε χτυπήσει στο πρόσωπο τον Γιουσούφ Νούρκιτς των Φοίνιξ Σανς. Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει ήδη έξι παιχνίδια και σύμφωνα με όσα αναφέρει το εν λόγω δημοίσευμα το διάστημα της απουσίας του Γκριν υπολογίζεται στα 11-13 ματς. Να σημειώσουμε, δε, πως για κάθε αγώνα που δεν αγωνίζεται, ο πολύπειρος ψηλός χάνει 153.941 δολάρια.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ