NBA

NBA, Γουόριορς: Οι πρωταθλητές παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους

Κάρι, Τόμπσον, Γκριν και Ιγκουοντάλα με τα δαχτυλίδια τους
Κάρι, Τόμπσον, Γκριν και Ιγκουοντάλα με τα δαχτυλίδια τους Ⓒ 2022 GODOFREDO A. VASQUEZ/ ASSOCIATED PRESS

Η αναμονή τελείωσε για τους Γουόριορς, αφού πριν από την πρεμιέρα τους κόντρα στους Λέικερς για την σεζόν 2022/23 παρέλαβαν από τον Άνταμ Σίλβερ τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή του 2022.

Οι Γουόριορς ξεκίνησαν την σεζόν 2022/23 όπως πρέπει να την ξεκινάει κάθε ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο μερικούς μήνες νωρίτερα: Παραλαμβάνοντας το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Ο Στεφ Κάρι και η παρέα του παρέλαβαν πριν από την έναρξη του αγώνα με τους Λέικερς (νίκη με 123-109) για την πρεμιέρα της σεζόν τα - 16 καρατίων - δαχτυλίδια τους για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, μέσα σε αποθέωση από το κοινό της ομάδας.

Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν, Τζόρνταν Πουλ, Κεβόν Λούνι, Άντρε Ιγκουοντάλα και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό της ομάδας για τις χαρές που πρόσφεραν στους φιλάθλους τους, κατακτώντας το 4ο πρωτάθλημά τους τα τελευταία 7 χρόνια. Ακολούθως ο Κάρι πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε την απελευθέρωση της Μπρίτνεϊ Γκράινερ, με τους Γουόριορς στην συνέχεια να ανεβάζουν το banner για την κατάκτηση του 7ου πρωταθλήματος της ομάδας στην οροφή του Chase Center.

Δείτε το VIDEO με την απονομή των δαχτυλιδιών στους Γουόριορς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ