NBA

NBA, Γουόριορς: Ο Ντρέιμοντ Γκριν επέστρεψε στις προπονήσεις

Ο Ντρέιμοντ Γκριν
Ο Ντρέιμοντ Γκριν © 2022 GODOFREDO A. VASQUEZ/AP IMAGES

Έπειτα από μία εβδομάδα που έμεινε μακριά από τους Γουόριορς ο Ντρέιμοντ Γκριν ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας, θέλοντας να αφήσει πίσω του το περιστατικό με την γροθιά που έδωσε στον Τζόρνταν Πουλ.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν επέστρεψε στις προπονήσεις των Γουόριορς. Ο άλλοτε All Star φόργουορντ απουσίασε για μία εβδομάδα με δική του απόφαση έπειτα από την γροθιά που έδωσε στον Τζόρνταν Πουλ, αφού - ειδικά μετά την διαρροή του VIDEO - το κλίμα είχε βαρύνει πάρα πολύ.

Ο Γκριν παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του, προσπαθώντας ωστόσο να δείξει έτοιμος να συνυπάρξει με τον Πουλ. "Ο Τζόρνταν είναι επαγγελματίας και εγώ είμαι επαγγελματίας. Έχουμε μία δουλειά να κάνουμε και θα την κάνουμε" δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει κλείνοντας το θέμα:

"Δεν είμαι σίγουρος για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, ούτε πιστεύω ότι έχει σημασία. Πληρωνόμαστε για να κάνουμε μία δουλειά και θα την κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ