NBA

NBA, Γουλβς: Ο Ράσελ ξέχασε να περάσει στο παρκέ, άφησε την ομάδα του με 4 παίκτες και δέχθηκε τρίποντο

NBA, Γουλβς: Ο Ράσελ ξέχασε να περάσει στο παρκέ, άφησε την ομάδα του με 4 παίκτες και δέχθηκε τρίποντο
PRINTSCREEN

Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ των Γουλβς έγινε viral για λάθος λόγο στον αγώνα με τους Σανς, αφού ξέχασε να περάσει στο παρκέ και άφησε την ομάδα του με 4 παίκτες για μερικά δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα το Φοίνιξ να ευστοχήσει σε τρίποντο.

Οι Γουλβς δεν έχουν ξεκινήσει την σεζόν όπως περίμεναν. Το πείραμα με την συνύπαρξη των Γκομπέρ-Τάουνς έχει θέματα, ενώ φαίνεται ότι γενικά λείπει η συγκέντρωση στην ομάδα. Και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα σε μία φάση στον αγώνα με τους Σανς (ήττα με 117-129).

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην 2η περίοδο, ο ΝτιΆντζελο Ράσελ έδειξε ότι μάλλον είχε το μυαλό του... αλλού, αφού με τον συμπαίκτη του, Τζέιλεν Νόουελ, να είναι στην γραμμή των βολών, έπρεπε να περάσει στο παρκέ αλλά το... ξέχασε. Αποτέλεσμα; Για αρκετά δευτερόλεπτα η ομάδα του να αμυνθεί με 4 παίκτες κόντρα στους Σανς και τελικά να δεχθεί τρίποντο με... δεύτερη προσπάθεια, αφού νωρίτερα χάθηκε ένα αμυντικό ριμπάουντ.

Δείτε το VIDEO με τους Γουλβς να αμύνονται με 4 παίκτες και τον Ράσελ να... τρέχει να προλάβει στο τέλος χωρίς αποτέλεσμα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ