NBA

NBA, Γουέστμπρουκ: Ο Μπέιλες του ζήτησε να πάει στην εκπομπή του και τον χαρακτήρισε "χειρότερο σουτέρ της λίγκας"

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ των Λέικερς
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ των Λέικερς Ⓒ 2022 RINGO H.W. CHIU/ASSOCIATED PRESS

Ο Σκιπ Μπέιλες έριξε κι άλλο λάδι στην φωτιά στην κόντρα του με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, αφού τον προσκάλεσε στην εκπομπή του για να τον αποκαλέσει "Westbrick" στο πρόσωπό του και τον χαρακτήρισε τον χειρότερο σουτέρ στο NBA.

Η βεντέτα ανάμεσα στον Ράσελ Γουέστμπρουκ και τον Σκιπ Μπέιλες καλά κρατεί. Λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα του σταρ των Λέικερς επειδή ο γνωστός δημοσιογράφος τον αποκάλεσε - ξανά - "Westbrick" στο twitter, ο Μπέιλες απάντησε πάλι, δίνοντας συνέχεια σε μία κόντρα χρόνων.

Έχοντας πάρει αρκετές ώρες να το σκεφτεί, ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν ακόμα πιο επιθετικός και με διαδοχικά tweet προκάλεσε ξανά τον Γουέστμπρουκ, μην παραλείποντας ωστόσο να τον προσκαλέσει στην εκπομπή του!

Αρχικά ο Μπέιλες έγραψε: "Έι Ράσελ Γουέστμπρουκ... Θα χαρώ να μιλήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο για το παρατσούκλι που πιστεύω ότι εγώ έβγαλα για σένα το 2012. ΄΄Ελα μαζί μου στο podcast ή στην τηλεόραση. Ας μιλήσουμε για το πώς έβγαλες 47 εκατ. δολάρια ενώ ήσουν ο χειρότερος σουτέρ στο NBA! Ο πιο υπερτιμημένος παίκτης στην ιστορία; Σε παρακαλώ έλα".

Επειδή όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, λίγο αργότερα ο Μπέιλες πρόσθεσε: "Είναι απίστευτο και διασκεδαστικό πώς ο Ράσελ Γουέστμπρουκ προσπαθεί να μετατρέψει τον εαυτό του σε θύμα ενώ ήταν εφιάλτης για τους Λέικερς πέρυσι. Το μόνο που έχει να κάνει για να το βουλώσουν οι επικριτές του είναι απλώς να βάλει σουτ και να σταματήσει να υποπίπτει σε λυπηρά, κωμικά λάθη. Αλλά... φταίνε οι επικριτές του".

Αυτό που μένει πλέον να φανεί, είναι αν ο Γουέστμπρουκ θα δώσει συνέχεια με νέα απάντηση, ή θα αφήσει το θέμα να περάσει.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ