NBA

NBA, Γουεμπανιαμά: "Δεν ήξερα ακριβώς τι έκανα στο γήπεδο"

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά
Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά Ⓒ 2023 JOHN LOCHER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά παραδέχθηκε ότι δεν ήξερε ακριβώς τι έκανε στο ντεμπούτο του με τους Σπερς στο Summer League του Λας Βέγκας, αλλά χαρακτήρισε ξεχωριστό το πρώτο του παιχνίδι.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο Summer League του Λας Βέγκας, έχοντας καλές και κακές στιγμές. Και μετά το παιχνίδι παραδέχθηκε ότι έχει δρόμο μπροστά του.

"Ήταν ξεχωριστή στιγμή. Είναι ξεχωριστό να φοράς αυτή την φανέλα για πρώτη φορά. Είναι τιμή" δήλωσε αρχικά ο Γάλλος φόργουορντ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Χάρηκα που νικήσαμε. Είναι ωραίο να ξεκινάς με νίκη στο ντεμπούτο σου. Ειλικρινά, δεν ήξερα ακριβώς τι έκανα στο παρκέ σήμερα. Προσπαθώ να μάθω για το επόμενο παιχνίδι".

Ακολούθως το Νο1 του NBA Draft 2023 τόνισε: "Νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθώ στο να είμαι έτοιμος να αντιδρώ στον σωστό χρόνο στα συστήματα. Πρέπει να δουλέψω και στην φυσική μου κατάσταση, επειδή παίζουμε σε εξαντλητικό τέμπο. Αν και το παιχνίδι κράτησε μόνο 40 λεπτά, όποτε έβγαινα αλλαγή ήμουν εξαντλημένος. Οπότε θέλω δουλειά σε αυτό".

TAGS NBA ΗΠΑ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ